Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Zakázané VIDEO: Enrique Iglesias ako pornohviezda!

Enrique Iglesias vo vášnivom milovaní Zobraziť galériu (14)
Enrique Iglesias vo vášnivom milovaní

LOS ANGELES - Poriadne sa odviazal! Španielsky spevák Enrique Iglesias (34) odhodil pred kamerou zábrany a ukázal nielen vypracované telo, ale aj to, čo všetko dokáže za dverami spálne. Roztočil to v posteli, v ktorej však jeho ruská partnerka Anna neležala!

Pikantné zábery s milostnými radovánkami hudobnej hviezdy sú súčasťou videoklipu k staršiemu singlu Sad Eyes. Natočené boli síce pred deviatimi rokmi, no ich obsah sa vtedajšiemu vedeniu nahrávacej spoločnosti zdal príliš dráždivý a nevhodný pre televízne vysielanie. Videoklip bol tak zmietnutý zo stola a nikdy neuzrel svetlo sveta. Až doteraz!

Erotický náboj kontroverzného videa režisér rozbalil už od samého začiatku. Polonahý Enrique sám v izbe prepína televízne kanály, až kým nenatrafí na zmyselnú slečnu v sexi bielizni, ktorá čaká len na jeho telefonát. Splnenie spevákových túžob a fantázií vyvrcholí divokým milovaním vo vani aj v posteli so striptérskou tyčou. Dojem jemnejšieho porna dotvára tiež jeho slastný (a skutočne vierohodný) výraz tváre, ruka v rozkroku či hladkanie. Ak španielsky sexsymbol máva takéto sny aj v skutočnosti, tehotná Anna Kournikova sa vedľa neho v noci zrejme nenudí.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu