Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jacksonové hity lámu rekordy!

Michael Jackson Zobraziť galériu (4)
Michael Jackson

LONDÝN - Predaj nahrávok amerického speváka Michaela Jacksona v Británii od jeho štvrtkového náhleho úmrtia natoľko narástol, že niekdajší "kráľ popu" asi už v najbližších dňoch dosiahne na najvyššie priečky hitparád.

Uviedla to spoločnosť The Official UK Charts Company, ktorá rebríčky na základe predaja zostavuje.

Najpredávanejším albumom sa zrejme stane kompilácia Jacksonových hitov z roku 2003 s názvom Number Ones. Očakáva sa aj, že viac ako päť ďalších Jacksonových albumov by mohlo zasiahnuť do rebríčka Top 100.
Londýnska spoločnosť dnes uviedla, že fanúšikovia dávajú albumom prednosť pred singlami, ale aj tak sa niekoľko singlov predáva veľmi dobre. Jacksonovými hitmi, ktoré sa najviacej sťahujú na internete, sú Man in the Mirror, Billie Jean a Thriller.

Jackson náhle zomrel vo štvrtok v Los Angeles po zástave srdca. Čo bolo jej príčinou, piatková pitva ešte úplne neozrejmila, preto sa bude niekoľko týždňov čakať na výsledky toxikologických a ďalších testov. Špekuluje sa o tom, že jeden z najúspešnejších popových spevákov všetkých čias doplatil na užívanie veľkého množstva povzbudzujúcich prostriedkov a liekov utišujúcich bolesť.

Michael Jackson - Thriller

Michael Jackson - Man In the Mirror

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu