Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Módne zúfalstvo: Madonna s dlhými ušami, Rihanna za šoféra!

Madonna a Rihanna Zobraziť galériu (5)
Madonna a Rihanna (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Slávne osobnosti už naozaj nevedia, čo si na seba obliecť. S cieľom upriamiť na seba čo najviac pozornosti si obliekajú tie najzvláštnejšie šaty. Výsledkom ich zúfalých pokusov môžu byť kostýmy, v akých sa pretŕčali speváčky Madonna a Rihanna.

Kráľovná popu zažíva v poslednom čase ťažké obdobie. Jej v súčasnosti najväčším snom je možnosť adopcie siroty z južnej Afriky, no súd zatiaľ všetky jej pokusy zmaril. Nečudo, že príprava jej spoločenského oblečenia dopadla nakoniec pomerne neslávne.

Madonna sa na akciu Costume Institute Gala doslova zrichtovala. Vysoké čierne čižmy pôsobili robustne, čo vytváralo dojem skôr konských stehien, než atraktívnych dlhých nôh. Na zvieratká mala speváčka v ten večer evidentne slabosť. Divoká mašľa v jej vlasoch totiž pripomínala uši hlodavca a celý jej účes bol tak na smiech.

S veľkým úspechom sa nestretla ani ďalšia hudobná hviezda. Rihanna sa od útoku svojho priateľa stránila všetkých večierkov. To môže byť tiež dôvodom jej módneho úletu pripomínajúceho čašníka, či osobného šoféra. Veľký návrat do spoločenského života teda neodštartovala práve tým najlepším spôsobom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu