Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Brazílska sexica Adriana Lima odhalila božský dekolt... Je pravý?!

Adriana Lima Zobraziť galériu (6)
Adriana Lima

NEW YORK - Predvádzať outfity módneho domu Chanel ju nikdy neuvidíte. Topmodelka Adriana Lima (27) totiž nepatrí k vyziabnutým ženám s plochým hrudníkom a bohaté poprsie ju predurčilo na predvádzanie spodnej bielizne. Jej dekolt je jednoducho úchvatný!

Adriana svoje krásne tvarované vnady pravidelne vystavuje na obdiv v luxusnej bielizni Victoria's Secret. Dôkazom jej obľúbenosti u tohto výrobcu dámskych súpravičiek sú početné reklamy - tá najnovšia zahŕňa aj líniu plaviek.

Sexi rodáčka z Brazílie sa nedávno postarala o pôsobivé zábery v magazíne El Pais. V hlboko strihaných odvážnych modeloch a takmer bez líčenia prináša nový rozmer pojmu ženská krása. Ak aj vy patríte ku skeptikom, ktorí tvrdia, že takouto štedrou nádielkou vo výstrihu ju príroda určite neobdarila, musíte aspoň uznať, že výsledok prípadnej plastickej operácie vyzerá veľmi prirodzene a žensky.

Adriana so svojím atraktívnym zovňajškom núdzu o mužov nikdy nemala. Pred pár mesiacmi však povedala "áno" len jednému z nich - srbskému basketbalistovi Markovi Jaricovi. Manželský párik má za sebou zatiaľ iba civilný obrad, no pošepkáva sa o pompéznej oslave v kruhu rodiny a blízkych priateľov. Tá ja plánovaná na nadchádzajúce leto.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu