Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Esbéeskári donútili deti, aby sa fackovali

Previnilci sa museli potrestať sami. Ručne-stručne. Zobraziť galériu (4)
Previnilci sa museli potrestať sami. Ručne-stručne. (Zdroj: Nový Čas)

SLOVENSKO - Šokujúce video! Na internete sa objavil videozáznam, na ktorom neznámi muži s východniarskym prízvukom prikazujú trom chlapcom, aby sa vzájomne surovo fackovali. Podľa čitateľa, ktorý na video upozornil, celá scéna sa odohrala v kancelárii esbéeskára istého obchodného reťazca. Fackovanie malo byť trestom za to, že sa pokúsili v obchode niečo ukradnúť.

„Ujo, oni mi povedali...“ snaží sa pred neznámymi mužmi obhajovať jeden zo školákov. Tí ho však zjavne nepočúvajú a prikazujú: „Daj mu facku, dávaj facku!“ Chlapec po krátkom zaváhaní kamarátovi vylepí zaucho. Jeho razancia sa však dospelému mužovi zjavne nepozdávala, pretože zvýšil hlas: „Poriadnu mu daj, poriadnu, som ti povedal!“ Nasledovalo ostré zaucho. Komandujúcemu mužovi sa táto „zábavka“ zjavne zapáčila, pretože tomu, ktorý zaucho dostal, zavelil: „Vráť mu to!“ A nasleduje vzájomné fackovanie troch chlapcov. „Bombu, bombu mu daj! A ešte!“ prikazujú dva mužské hlasy.

Vystrašení chlapci sa odušu fackujú, pričom jeden z nich už má slzy na krajíčku. Jeden z mužov dokonca v zábere rukou ukazuje, kto koho má v nasledujúcej chvíli udrieť. „Daj si dole čiapku! A bomby!“ Chlapec splní príkaz a na kamaráta sa zosype spŕška jeho zaúch. Situácia sa po chvíli zopakuje v opačnom garde. A tak stále dokola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu