Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozruch na autobusovej stanici: Teta Márgit v Bratislave!

Teta Márgit sa vybrala do redakcie Bleskoviek, ľudia boli prekvapení. Zobraziť galériu (8)
Teta Márgit sa vybrala do redakcie Bleskoviek, ľudia boli prekvapení.

BRATISLAVA - Teta Márgit Molnárová, ktorá obšťastňuje Molnárovský klan dobre mienenými radami a segedínskym gulášom a taktiež mama dobre známeho mafiána Banána pricestovala do Bratislavy, aby sa porozprávala s čitateľmi Bleskoviek. A my sme boli pri tom!

Kto by to bol povedal? Čiperná Márgit sa rozhodla, že sa vyberie z Veľkého Mederu až do hlavného mesta. Jej autobus dorazil na hlavnú stanicu o pol jedenástej predpoludním. Chvíľu bola zmätená, kde sa ocitla, no za chvíľu sa už aj so svojim ešusom tlačila do vysokých schodov. Skôr než sa vybrala na trolejbusovú zastávku, stihla si poprezerať niektoré butiky vo vestibule stanice. Predavačky boli svojou potenciálnou zákazníčkou očividne milo zaskočené, ale nestratili duchaprítomnosť a veľmi ochotne tete Márgit poukazovali svoj tovar.


Rozruch na autobusovej stanici:



Teta Márgit na autobusovej stanici v Bratislave:





Zaujali ju aj „gombičky“, ktoré predával tak trocha unavený mladík. A to ešte netušila, že je vďaka svojmu známemu synovi Banánovi populárnejšia ako niektoré slovenské celebrity. Ľudia ju zrazu obklopili mobilmi, fotoaparátmi a všetkým ostatným, čo mali akurát po ruke a cvakali jedna radosť. Márgit sa však zachovala ako pravá hviezda, ochotne zapózovala a navyše sa so svojou typickou srdečnosťou a láskavosťou prihovárala ku všetkým okoloidúcim. Prekvapení ľudia ju zamestnali natoľko, že si skoro zabudla kúpiť obľúbený Nový Čas a Nový Čas Ľudia. Z budovy stanice sa však Márgit vybrala na opačnú stranu. Pozdravila „školopovinné“ deti a potom zazrela chlapov, ktorí vyprázdňovali žumpu. Pomyslela si, že by sa jej v Mederi tiež veru zišla taká pomoc.


Márgit sa na stanici stala centrom záujmu:





Po malom usmernení Márgit už zamierila priamo k zastávke. Cestou si obzrela stánok s ovocím a zeleninou, zaujímalo ju, či majú jej obľúbenú kapustu. Nezľakla sa ani veľkej premávky a poľahky prešla až zastávke trolejbusu, kde si mohla aspoň trocha odpočinúť a prelistovať noviny. No až tam si uvedomila, že nekúpila lístok na trolejbus. Vydýchla si, keď blízko zbadala automat, s ktorým sa musela chvíľku popasovať. Netrvalo dlho a trolejbus, na ktorý čakala sa objavil pred ňou. Opatrne si nastúpila a posadila sa vedľa skromného mladého muža.


Márgit sa vybrala k zastávke trolejbusu:





Nebola by to Márgit, keby svoju zhovorčivosť nepredviedla i na spolucestujúcich. Spozornela až pri jednej dievčine, ktorá mala v ušiach slúchadlá. Pár zastávok prešlo ako nič a Márgit sa dostala do cieľa svojej púte. Cestujúcim v trolejbuse popriala všetko dobré a rázne vykročila k našej budove. Priateľská teta z Medera sa pozoznamovala aj s vrátnikmi a cestou do redakcie si vychutnala rýchlu jazdu vo výťahu. U nás ju už čakala dobrá kávička a počítač s množstvom zvedavých otázok od čitateľov.


Teta Márgit v trolejbuse:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu