Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Teta Márgit: Celý život je taký velký predstavénie

Teta Márgit si priviedla aj pisára... Zobraziť galériu (5)
Teta Márgit si priviedla aj pisára...

BRATISLAVA - V nemenovanom mestečku žije mafiánska rodinka - klan Molnárovcov. A hoci sú zvyknutí všetko riešiť silou, ich snaha "zlepšovať sa" je čarovná a vtipná.

Teta Márgit Molnárová obšťastňuje Molnárovský klan dobre mienenými radami a segedínskym gulášom. Mama dobre známeho mafiána Banána zavíta do redakcie Bleskoviek a vy máte jedinečnú možnosť dozvedieť sa viac o jej starostiach a radostiach. A možno prezradí aj recept na segedínsky guláš:)


Teta Márgit pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Teta Márgit bola online na Bleskovkách!

VIDEO: Teta Márgit na výlete v Bratislave!

Rozhovor

11:03:55 - otázka od: lucil Dobry den teta Margit, ten obedar co nosite vsade so sebou, neuvazovali ste ze ho vymenite za nejaky novsi, hlinik je predsa vyluceny aj zo skolskych jedalni! ! Čo je hliník, vieš si predstaviť moja , že by som so sebou ťahala železný?:)))

11:06:02 - otázka od: elsina Dobrý deň, ako sa dnes máte? Dobre den, moji zlaticka, takz som strasne unavena, ale som uz tu :)))

11:08:03 - otázka od: Sasa Teta Margit, vášho muža nevidieť, či set vdova? Ved mam moj Óto. Tz nepoznáš Óto? :-)))

11:08:03 - otázka od: tomas mila tetuška, kto vám písal váš novoročný prejav? Ivanko:)))

11:08:03 - otázka od: jarka Dobrýýýýýýýý den teta Margit, ja sa chcem opýtať, ako to robíte že tak dobre stále vyzeráte? :-) Lebo jem vela kápusty. :)))

11:08:03 - otázka od: Miso Cau tetka banan poslucha ci robi pordel? Este abz neposluhal, to bz videl!:)))

11:13:41 - otázka od: tony Ciao teta Margit,mam otazku zavažneho charakteru "nechcela by si so Segedínom podnikat v Taliansku?" Víš,nie pizzu ale segedín by sme papkali.A jak by nam chutilo:-)Tak daj vediet keby Alinko zasponzoroval:-)papa Sak Tonz mój, ja už mám v Palermo pobočka MacMárgit Segedín. A de tz motáš, keď si ešte nebol tam? :)))

11:13:41 - otázka od: kiki Zdravíčko, teta Márgit. Viete vôbec, ako žije Vaša rodina? Že Banánko je mafióso? Bo sa mi často zdá, že neakceptujete skutočnosť. Napriek tomu ste osobou, kvôli ktorej si mafiánov vždy pozriem. Tak dobré zdravíčko Vám prajem!!! P.S. : prezradíte recept na segedín??? Jaký mafiózo? On je úspešná podnikateľ. A ďakujem a aj tebe zdravíčko. :)))

11:13:41 - otázka od: Lenka Dobrý deň teta Margit. Pošlete mi recept na segedinsky gulaš? A mimochodom vedeli ste že segedinsky gulaš sa povodne nevolal segedinsky gulaš? Zastav v Mederi a naučíš. :)))

11:13:41 - otázka od: robert teta márgit, nehrala ste náhodou za komančov v seriáli Chlapci a chlapi?... Nehrala som so žiadnzmi chlapi tz prasa :-)))

11:13:41 - otázka od: stanno teta Margit..mate "baretku" nakrivo.. Šak to je taký móda už od paĎesáteho štvrtého je to najnovší móda.

11:13:41 - otázka od: Slovan FAN Margit, kde Vas podareny synacik zahrabal Urala a Hasu Soviho? Jaky zahrabal? To je nejaké n ové odroda ? :)))

11:13:41 - otázka od: Radko tusim ste raz v jednom dieli vytiahli z kabelky revolver. Aky osobnu zbran a pri akych prilezitostiach pouzivate ? Já žiadny zbraň nepoužívam. To vtedy bola velý nevutnosť. Ja mám mój Sóso, te ma lúbi, ten ma chráni. :)))

11:14:30 - otázka od: DMN Sziasztok, mi újság?? :-D Szia, hogyvagy :)))

11:15:27 - otázka od: banan hello mámo, čo sa tu pretŕčas, chces byt medijálna hvijezdaaaa? A de si v prdeli bol. Čakala som na stanici jak sprosý koza. Šak ty dostaneš. :)))

11:17:23 - otázka od: kuzmič Aký je váš nazor na segedín bez smotany, lebo v našej závodnej kuchyni to tak robia No odborný kruhy uvádzajú, že smotana velmi dobre robí na bioflóra, ale zas iní vedecký kruhy, hovorí že bez smotana je to lahšejšejšie. Tento spor vedieme už dlhý roky :-)))

11:19:46 - otázka od: Allie dobry den tetuska, Preco ste nezbalili radsej Kaju Gotta? Kája je už starý človek. Hlavne na mňa. Jak by som mohla s taký starý? A ty zlatíčko už máš hlapa? :))) To musíš pre zdravý vývoj. :)))

11:21:09 - otázka od: m teta, co este viete varit okrem segedinu? Moj zlate, ja viem šecko. Aj lósos a raz som Sósovi navarila aj Raju! Keby si bol u mňa stravníkom, nebol by si len m! Bol by si mmmmmmmmmmmmmmm! :)))

11:22:38 - otázka od: mata takto dobre som nepobavila na onlajnoch uz od vtedy, ako tam bol Desperado, prosim teta Margit, neodchadzaj, ostan tu dnes az do vecera Moje zlatíčko, čo si sama? Smutnučké? Já som stále pri tebe nemboj. Ale na hvílu odskočím za mojim Sóso, ale neboj, teraz som tu pre teba.

11:28:48 - otázka od: m tetuska a preco nikdy nie ste na obrazovske spolu s bananom? Ale já tam som! Já už som bola spolu so Sósom na televízore. :)))

11:28:48 - otázka od: Soňa obdivujem Vas herecky talent, mate aj herecke vzdelanie? Dakujem za odpoved. Celý život je taký velký predstavénie. :)))

11:28:48 - otázka od: Sona Teta Margid co hovorite na Pipinu? Zlatý dievča, len by viac hodilo Sósovi. Ale navadí, mój Sóso má svoj Bejátku. :)))

11:28:48 - otázka od: Maroš Teta Margit, chcel som sa len spytat kedy nam predstavite Vitálošovú,lebo som pocul ze to velmi dobra zena,ktora je minimalne tak dobra vo vareni Segedinu ako vy! NAše združenie je prísno utajené. NAjma Vitáloška. :)))

11:28:48 - otázka od: nicolo Išteném teta Márgit a čo svadba?? Óto neni z toho neštastný ze nie ste svoji ? :-)) mozno treba na Óta urobit malý nátlak :-) Nikólkó, načo bz sme brali, ked máme radi a móžme šťastne žiť až do smrti. Sadneme na lavička pri dome, Óto zobere jeden hlávka kápusty a já druhý a kŕmime .............. navzájom. :)))

11:30:37 - otázka od: Bubu Zdravim teta, moja zena vypila vcera vela slivovice a je jej zle. Nemate nejaky dobry recept proti opici? Teda okrem segedina myslim...:-) Nech dá kyslý mléko a musíš ju pekne hladkať, lebo ny ženy to potrebujeme. :)))

11:31:37 - otázka od: Peter že vraj sa podobám na Banána a predstavte si dokonca že som z Veľkého Mederu.Kade ten tata chodil veru netuším. Milí Petérko, já poznám v MEderi každý. A ty kde bývaš? :)))

11:33:13 - otázka od: Rissox zelam nadherny den, chcem sa spytat ci sa v dohladnom case objavia na obrazovkach nove casti? Dakujem pekne aj ja tebe. JA som prišla pokecať ako obyčajný žena o obyčajných problém. :)))

11:38:37 - otázka od: veronika margit preco ste dala vasmu banankovi take krasne meno Myslíš Sóso? Lebo keď bol malé, tak vela sósal z prsníka. Aj dva tri liter na posédenié. Preto volá Sóso. Len kamaráti ho volajú Banán. :)))

11:38:37 - otázka od: Lubomir teta Margit bude dost kapusty Tento rok určite bude dariť. Aj sneh bol, teraz je sucho jak v moj peňaženka :))))) Lebo ja som hudobné žena, ale moj Sóso je podnikatel, tak mi trochu pomáhá k mójmu dóchodku. A nemám zlé dóchodok. 6000 mesáčne.

11:38:37 - otázka od: johny transfer dobry teta co si myslite o dnesnej politike na slovensku?? Skor čo myslím, aký sme k sebe my obyčajní ludiá a ako sa k sebe správame. To mňa zaujíma.

11:38:37 - otázka od: tony V Palermo?Joj tak musim zajst,lebo u nas v Neapole len sama pizza a priberame,a ty si nas vzor,tak sexi stihlo vyzeras:-)No nist uneseme toho sefkuchara a bude varit u nas:-)my vime ze ty vis:-) Vidíš Tóny jak lahko som poradila. :)))

11:45:32 - otázka od: majo Dobrý deň teta márgit,:).,.počul som že vo Veľkom Mederi sa koná kasting pre nové talenty na modeling,nechceli by ste sa tam ist tak kuknúť?,.:),Banán by vám to vybavil né??.;) Banán nič vybavovať nemusí. Tam sme šeci jak jeden rodina. A já mám ísť do porota? :)))

11:45:32 - otázka od: zuzana mozno od veci, ale cim to je, ze ked chlapi hraju zeny, chovaju sa prirodzenejsie a su sympatickejsi ako ozajstne zeny? To já neviím. :)))

11:45:32 - otázka od: majo teta Margit, kolko knedlikov zjete ku svojmu segedinskemu gulasu? Jak kédy.

11:45:32 - otázka od: Natalia Dobry den teta Margit, vy ste taka spravna zenska. Nemohla by som vas pozvat niekedy na kavicku, potrebovala by som zopar dobrych zenskych rad :-) Pekny den prajem Natálka, prídi za mnou do Médera, ja nám dvom uvarím taký turek, že vyštartuješ jak ráketa. Velmi teším na strétnutie. Pokecáme ako ženy! :)))

11:45:32 - otázka od: martin V Humennom zavrazdili podnikatela... Zeby to bol Banan??? V humne? Nerozumiém.

11:45:32 - otázka od: Dana MáRGIT A NEUVAžOVALI STE NAD INýM OBLEčENíM - VIAC SEXI? vEĎ VYZERáTE V TýCH STARýCH AKO STARá SICíLSKA VDOVA. Já som sporonlivá. Mne mój šaty velmi páčia. Aj Ótovi. :)))

11:45:32 - otázka od: grciak Teta Margit, preco netancujes Agi-dance? Ja tancujem HOP-HOP, to je starsne moderný teráz. :)))

11:46:41 - otázka od: zuzanka dobrý den Márgit, akú dobrotu dnes mienite varit?? Segedinu som uz prejedena :D Dnes robím bryndzový krémeše. :)))

11:47:46 - otázka od: teren teta Margit,nešpekuluješ zmeniť recept,a variť aj niečo iné?bolo by super presláviť aj iné jedlá,pretože teraz sa všade vďaka tebe varí len segedín Kápuszta a masó je najvyváženejší strava a najdokonalejší forma takýto vyvážený strava je Segedín! :)))

11:48:41 - otázka od: Martin Dobryy teta Maargit.Zabera segedin aj pri uceni?Zajtra mam skusku a vobec to do mna nejde...Co pomaha? Moje zlatíčko, daj segedín, lažkaj, poprdkaj a to premasíruje mozeg. :)))

11:50:27 - otázka od: janicka Ahoj teta Márgit, ako sa má Óto? Doviezol Vás do bleskoviek? :) Alebo on teraz niekde spiiiva? :) Mój Otík teraz trápi na turné po rakúskych lyžiárskych stredisko. Štrbský pleso a tak. :)))

11:50:27 - otázka od: Kikusa Co nove vo Velkom Mederi?? =p =) Nebudeš mi veriť, ale neni sneh. :))) Nemóžme lyžovať po rovine. :)))

11:56:07 - otázka od: kika Ahoj teta Margit chcem sa spýtať kedy si simpatický doktor Béla najde frajerku??? Ani nepýtaj. Jaký máme s ním my problémy. Šak má tri, len šecky bývajú na jeden ubytovňi. Volá sa Predný hora. :)))

11:56:07 - otázka od: olga Dobry teta Margit, chcela by som vediet ci konecne uvidime Bejaatku, Vasu buducu nevestu ?? Šak ja som ju už velakrát videla. A ty nevíš ktorá to je? Veď to je starej Bejátky dcéra. :)))

11:56:07 - otázka od: robert my máme v práci právnika Šaňa Molnára, nie je to váš bratanec? Šani?! Poydravuj odo mňa aj od Sósa. Kedy ukáže v Mederi? :)))

11:56:07 - otázka od: Iva Teta Margit, taká ste úžasná, ja Vás mám veľmi rada, a hneď ako sa skončí jeden diel, teším sa na druhý. Ale minule ste chýbali... Ivuška moje zlaté, mala som tólko roboty doma. Ďakujem Ti. Aj tebe šecko dobré!

11:56:07 - otázka od: Jokepa Tetuska Margit a ake mate vlastne vzdelanie? Lebo tak rozumno vypravate... To najlepšejšejšié srdiéčko moje. :)))

11:56:07 - otázka od: giza teta Márgit .. Ste s Otom štastná ?? A ako vidíte Vašu spoločnú budúcnosť ?? Ved to som pred hvíla písala. Kapustný hlavy a šťastie.... Nepamatáš Gizka? :)))

11:56:07 - otázka od: Muchotrafka Komu najviac z Molnarovcov smakuje ten vas segedin teta? Šeckým.

11:56:07 - otázka od: Ex-Fy Zdravicko, uvaríte niekedy aj halazsle alebo stale len segedín. :-P vsetko dobre... Samozrejme.

12:00:55 - otázka od: Matej Teta Margit, nezvazujete ucast v prezidentskych volbach? Ked Vam tie prejavy tak idu. Pozdravte Banana, nech viac tancuje lebo je super. Ako móžem stihnúť robiť na záhrade a naraz aj chodiť do Bratislavy? :)))

12:00:55 - otázka od: Ivana Ste sa mi pacili na Vianoce, ked Ste ucinkovali v sutaznej relacii, Ste ma rozosmiali ako Ste to tam komentovali... Volala som tam, ale bohuzial nedovolala som sa, ked som videla ucet skoro ma porazilo 500 sk! Nech sa Vam dari a nech Vas Vas sposob rozosmievania ludi neopusta :-) Ivanka, poviem mojmu Sóso, že ti páčilo. Velmi ho poteší.

12:00:55 - otázka od: anita Dobry den Teta Margit!!! Musiiim povedat ze novorocny prejav bol uuuuzasnyyy!!! A co Oto?? Poslucha?? Drzim palce aby vam to spolu dlho vydrzalo..:)))) Anitka, velmi pekne ďakujem a teším spolu s tebou. Dúfam, že aj ty máš tak pekné vzťah, ako já s Ótom, lebo potom budeš dlho šťastný. S pozdravom tvoja Margit :)))

12:00:55 - otázka od: katulka teta margit po kom je vas syn banan, lebo vy ste taka sikovna a schopna zenska, on je obcas ako vo vasom tieni Nehápem Kaťulka.

12:00:55 - otázka od: katarina teta margit, v pohode chodite cikat posediacky?nemate s tym problem? Ale fuj ty prasa. :))) Jaký zvedavá.

12:02:07 - otázka od: Kapo Ved nemusi byt zelezny, su aj z plastu, nie? Anooooo? :o

12:04:01 - otázka od: didi Ste všetci super. Zaujímalo by ma, kto Vám píše scenáre, nakoľko si myslím, že stále gradujete a stále máte námety ako nás baviť. Najmä tieto so športovcami sú perfektné. Držím Vám palce a dúfam, (ja som to už potvrdil na nomináciu OTO-a),že sa Váš úspech s touto zábavnou reláciou ako aj jednotlivými výkonmi na ňom prejaví. Pozdravujem Márgit, veď pritiahla k novoročnému prejavu viac divákov ako prejav prezidenta, to už niečo znamená. Pozdravujem Márgit, no najmä Banánka - Ty keby si sa zjavil aj na nejakom pohrebe, tak by sa hneď všetci ,,pučili" o smiechu!!! Didinka to je mile. Vážim si to. Ale zvoní mi móbil.

12:06:42 - otázka od: sonja Dobry teta Margit. Co Vam priniesol Jezisko? Vás šeckých ludí s dobrým srdiéčkom. Lúbim vás šeckých, ale už musím žialbohu ísť. Ďakujem vám šeckým, že ste so mnou takto pekne písali. Vážim si to. Navždy vaša Márgit

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu