Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Speváčka Amy Winehouse šňupala pred vlastným publikom!

Amy Winehouse sprevádzajú samé škandály. Zobraziť galériu (10)
Amy Winehouse sprevádzajú samé škandály.

LONDÝN - Britská speváčka opäť šokuje! Problémová Amy Winehouse je neustále podozrievaná z drogovej závislosti. Naposledy ju zachytila kamera na jej vlastnom koncerte, ako priamo pred publikom niečo vdýchla z ruky.

Aj ďalšie zábery dokazujú jediné – Amy má stále problém s drogami. Amy sa musí v súčasnosti zaobísť bez uväzneného manžela Blaka Fieldera-Civila. V týchto neľahkých časoch ju utešuje rovnako drogovou závislosťou preslávený rocker Pete Doherty.

Obaja umelci majú za sebou už množstvo lapsusov, Pete aj súdy, liečenie a recidívu. Napriek tomu však, ako uviedol pre bulvárny denník The Sun, denne hovorí s ťažko skúšanou kolegyňou, pre ktorú je momentálne najväčším problémom fakt, že jej opora sa nachádza za mrežami cely vo vyšetrovacej väzbe. "Majú sa tak radi. Chcela by ho mať na Vianoce doma," povedal niekdajší snúbenec topmodelky Kate Mossovej.

Kým verejnosť vnímala donedávna práve manžela talentovanej speváčky ako jej oporu, speváčkina matka iba nedávno dala nezakryte najavo, že sa teší z uväznenia zaťa, ktorému pripisuje vinu za drogovú závislosť dcéry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu