Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Princ William: Čaká ho rovnaký osud ako jeho matku?

Kate Middleton a princ William. Zobraziť galériu (18)
Kate Middleton a princ William.

LONDÝN - Britského princa Williama znepokojilo "agresívne prenasledovanie" paparazzov, ktorí ho spolu s jeho priateľkou Kate Middletonovou fotografovali skoro ráno pri odchode z londýnskeho nočného klubu.

Potom bol vo svojom aute prenasledovaný fotografmi na motocykloch a v automobiloch. Toto agresívne prenasledovanie pre nich bolo potenciálne nebezpečné a veľmi ich znepokojilo.

Nepríjemná skúsenosť s fotografmi sa princovi stala v dobe, keď boli zverejnené fotografie Williamovej matky, princeznej Diany, z roku 1997 z parížskeho hotela Ritz tesne pred jej smrťou.

Diana a jej milenec Dodi Al Fayed následne zahynuli pri autonehode, keď sa snažili ujsť pred fotografmi. Ich auto, ktoré išlo príliš rýchlo a vodič bol pod vplyvom alkoholu a liekov, narazilo do stĺpu v jednom parížskom tuneli. Koroner a jedenásťčlenná britská porota momentálne v Paríži vyšetrujú príčiny smrti slávneho mileneckého páru. Vyšetrovatelia zahájili rekonštrukciu ich poslednej cesty.

Porota má rozhodnúť, či to skutočne bola autonehoda, alebo či to bola vražda. Očakáva sa, že vyšetrovanie bude trvať až šesť mesiacov. William a Middletonová spolu chodili niekoľko rokov a v tomto roku v apríli sa rozišli. Podľa britských denníkov sa ale v lete opäť dali dokopy.

princ william, kate, paparazzovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu