Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Kate Middleton: Jednou nohou v kráľovskej rodine

Kate a William Zobraziť galériu (13)
Kate a William

LONDÝN – Kate Middleton ako prateľka korunného princa Williama získala výsady členov kráľovskej rodiny. Dvadsaťpäťročná Britka môže vstupovať kedykoľvek do domu svojho milého a jeho otca bez toho, aby o to musela žiadať.

Clarence House, tradičné sídlo britských monarchov od čias Williama VI., je prísne stráženým domovom princa Charlese, jeho synov a druhej manželky.

Kate dostala špeciálne bezpečnostné oprávnenie, ktoré majú len členovia kráľovskej rodiny. Prakticky to znamená, že môže do Clarence House vstupovať kedykoľvek sa jej zachce bez toho, aby o tom niekoho vopred informovala a žiadala povolenie na vstup. „Je to voľná vstupenka. Kate teraz môže prísť a odísť ako si zmyslí,“ priznal zdroj z Williamovho sídla.

Následník trónu je s Kate v týchto dňoch na dovolenke na Seychelách. „Je to veľmi jasný prejav pred verejnosťou, že je opäť s Williamom a že je úplne prijatá do rodiny,“ dodal zdroj z Clarence House.

Minulé Vianoce prejavila ústretové gesto aj samotná kráľovná Alžbeta II., keď Kate pozvala do svojho sídla v Balmorale. Tým ju prakticky prijala do rodiny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu