Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Princ William sa chce oženiť s Kate

Budúci manželský pár? Zobraziť galériu (21)
Budúci manželský pár?

LONDÝN – Čo mal znamenať rozchod princa Williama s Kate Middletonovou, netuší ani samotná britská panovníčka. William si totiž chce vziať Kate za ženu.

Mladý následník trónu vraj svojej starej mame kráľovnej Alžbete II. oznámil, že sa chystá oženiť a je pripravený požiadať Kate o ruku.

Pred pár dňami si William a Kate užívali na spoločnej dovolenke na Seychelách. Alžbeta II. vraj na svojho vnuka apelovala, aby sa jasne vyjadril a prezradil jej, aké zámery má s Kate. Ako následník trónu totiž vraj nesmie byť nerozhodný.

„Jej veličenstvo nenechalo Williama na pochybách, že cíti, že sa skompromitoval, keď Kate tak brutálne opustil a potom ju pokorne prijal späť. Stále vníma ozveny zlynahia jeho otca a bojí sa, že by mohol stratiť obrovskú podporu verejnosti, keby stále dokola s Kate býval a následne ju opúšťal. William povedal kráľovnej, že dovolenka na Seychelách bude nový začiatok alebo koniec, a že sa tam obaja rozhodnú o svojom návrate k sebe. Jej veličenstvo sa veľmi tešilo, keď sa William vrátil a oznámil, že sa prvýkrát cíti pripravený na záväzok. William povedal, že dovolenka prekonala všetky ich očakávania. On aj Kate spolu strávili nádherné chvíle a princ si uvedomil, ako veľmi mu chýbala počas odlúčenia,“ prezradil zdroj z Buckinghamského paláca.

Dvojica, ktorú často prirovnávajú k Charlesovi a Diane, sa rozišla v polovici apríla, ale v júli sa po niekoľkých tajných schôdzkach opäť dala dokopy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu