Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rodičia pripravili trom dcérkam najkrajšie vianočné prekvapenie: VIDEO plné sĺz detského šťastia

Slzy radosti a šťastia Zobraziť galériu (5)
Slzy radosti a šťastia (Zdroj: FB/ Courtney Solstad)

DALLAS - Courtney Solstadová (36) z amerického Dallasu prekvapila svoje dcérky perfektným darčekom pod stromček. Neboli to žiadne bábiky, skladačky či výdobytky techniky, ale niečo, čomu sa nevyrovná nič iné na svete. Ich maminka im totiž na Vianoce priniesla adoptovaného bračeka menom Nathan.

VIDEO Najväčšie vianočné prekvapenie od Santa Clausa: Zázraky sa predsa len dejú

Kvôli spomienkam sa manželia Courtney a Steve rozhodli, že pri prvom stretnutí dievčat s ich novým súrodencom nesmie chýbať kamera. A tak bol vzácny okamih zvečnený na emocionálnom zázname. Chloe, Emma a Maci nemali ani len potuchy o tom, že ich rodičia adoptovali malé bábätko. Keď im oznámili pri dverách, že boli na vianočných nákupoch a priniesli im darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, určite mali všelijaké očakávania, ale toto predčilo všetky ich predstavy.

Rodičia pripravili trom dcérkam
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/ Courtney Solstad)

Ako dievčatá postupne vošli do miestnosti, zostali úplne šokované a zakrývali si ústa rukami. Na bračeka pozerali ako na zjavenie, až kým sa od radosti nerozplakali. Chvíľu sa iba nepohnuto prizerali, potom jedna z nich od vzrušenia začala skákať a napokon sa priblížili k dieťatku. "Je taký sladký," hovorí jedna z nich. "Môžem sa ho dotknúť?" pýta sa druhá. Video končí otázkou, či je to chlapček a mamička ich pošle umyť si ruky, aby sa mohli s novým prírastkom do rodiny pomaznať.

Courtney zverejnila aj obrázok spiaceho synčeka pod vianočným stromčekom zabaleného v modrej deke. Vedľa neho je tabuľa s vianočným želaním ich dcéry Chloe, ktorá si pre mamu s ockom priala dieťatko.

Rodičia pripravili trom dcérkam
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/ Courtney Solstad)

Po zverejnení videa zaplavili rodinku desiatky blahoželaní. Najdôležitejšie však je, že ich vytúžený chlapček je zdravý a má sa k svetu. Určite sa budú o neho jeho staršie sestričky dobre starať.

Trojica vytešených dievčatiek.
Zobraziť galériu (5)
Trojica vytešených dievčatiek.  (Zdroj: FB/ Courtney Solstad)

Štastní rodičia Courtney a Steve
Zobraziť galériu (5)
Štastní rodičia Courtney a Steve  (Zdroj: FB/ Courtney Solstad)

 

Viac o téme: VianoceCourtney Solstadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu