Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Magazín zverejnil FOTO dôkaz o pristátí mimozemšťanov v Roswelle: Klamstvá o UFO!

Údajné dôkazy o prítomnosti mimozemšťanov v oblasti 51. Zobraziť galériu (2)
Údajné dôkazy o prítomnosti mimozemšťanov v oblasti 51. (Zdroj: YouTube)

ROSWELL – Kontroverzný magazín zverejnil údajne nové dôkazy o existencií UFO a mimozemskej civilizácie. Fotky z Roswellu v Novom Mexiku, z roku 1947, mali definitívne rozlúštiť záhadu, ktorou sa konšpirátori zaoberajú dlhé roky. Avšak dôkazy sa ukázali ako falošné!

Istý magazín z Nového Zélandu menom Uncensored (z ang. Necenzurované) sa rozhodol urobiť kompletnú analýzu všetkých mýtov a náhodných faktov ohľadne "Area 51" v súvislosti s tým, čo sa stalo v Roswelli. Výsledok je rozhodne nejednoznačný. Fotografie z Roswellu v magazíne totiž označili sa autentické, záver znel, mimozemšťania boli na Zemi. Avšak, expert na UFO Philip Mantle ich klamstvo odhalil, ide o podvod!

Údajné dôkazy o prítomnosti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Zábery, ktoré mali dokázať prítomnosť inej civilizácie, totiž vytvoril John Humphreys, ktorý v roku 2006 spolupracoval na filme Pitva mimozemšťana. Humphreys dokonca po výzve zo strany odborníkov priznal, že zábery vydávané za nové pochádzajú z filmu. Toto klamstvo odhalil odborník na študovanie dôkazov o UFO menom Isaac Koi.

Avšak, analýza magazínu Uncensored stačila na to, aby konšpirátori z celého sveta okamžite našli odpoveď aj na falšovanie záberov. „Lovci UFO si myslia, že to môže byť súčasťou projektu, ktorý nás má presvedčiť, že nejde o skutočné dôkazy,“ tvrdí Nigel Watson, autor manuálu pre vyšetrovateľov UFO. Iná skupina zase tvrdí, že tieto dôkazy unikli preto, aby si ľudstvo pomaly zvyklo na pravdu o mimozemšťanoch.

Vládou zriadená komisia, ktorá vznikla vďaka tlaku verejnosti v 40-tych rokoch minulého storočia, v roku 1995 vydala oficiálnu správu. Lietajúci tanier, ktorý sa mal zrútiť práve v Roswelli, bol v skutočnosti balón a telá, ktoré prenášali na základňu, boli zranení piloti a nie mimozemšťania. Avšak, niekoľko novinárov prišlo s vlastnými, treba povedať, že ťažko akceptovateľnými vysvetleniami.

Napríklad, že Sovietsky zväz alebo Japonci poslali nad americké územie špeciálne upravené lietadlá alebo balóny s ľuďmi s fyzickým postihnutím, ktorých telá boli zdeformované, aby vystrašili Američanov. Mohlo údajne ísť aj o pokusy, aký vplyv má žiarenie a vysoká nadmorská výška na ľudské telo. Aký je teda záver? Opäť sa nič nové nepotvrdilo.

Údajné dôkazy o prítomnosti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu