Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Násilník Brown opäť vyčíňal: Rozmlátené okno a dotrhaná košeľa!

Chris Brown v návale zúrivosti vyvádzal ako zmyslov zbavený Zobraziť galériu (21)
Chris Brown v návale zúrivosti vyvádzal ako zmyslov zbavený

NEW YORK – Svoju zúrivosť stále nedokáže ovládať! Hoci sa Chris Brown (21) donedávna hral pred médiami na neviniatko, táto maska mu dlho nevydržala. Skutočnú tvár ukázal za bieleho dňa v zákulisí istej šou. Pozrite, ako znova vyvádzal – rozbíjal, čo mu prišlo pod ruky!

Už opäť mu preskočilo?! Presne to sa pýtali členovia štábu zodpovedného za nakrúcanie rannej talkšou s názvom Good Morning America. Ich posledný hosť im totiž tento týždeň pripravil nemilé prekvapenie. Počas natáčania ho v šatni pochytil amok, ktorého následkom stoličkou rozmlátil okno. A aby toho nebolo málo, vybehol von bez košele – veď si ju roztrhal ako úplný blázon!

Násilníka nezaprie! Ak sa pýtate, čo mladého speváka vyprovokovalo k takej nekontrolovanej reakcii, odpoveď je stále o tom istom: jeho bývalá láska, Rihanna. Otázky ohľadne útoku spred dvoch rokov a zákazu priblíženia sa si totiž neodpustila moderátorka spomínanej relácie, Robin Roberts. Chris jej síce odpovedal vetou „už to pre mňa neznamená nič veľké“, vo vnútri mu však očividne kypela žlč. A to sa pritom na tejto citlivej téme dohodli... Ešte pred samotným začiatkom!

Aj keď podľa servera tmz.com bol na miesto incidentu privolaný príslušník Newyorskej polície, tá túto informáciu poprela. Isté však je, že čokoládového rebela by mohla stíhať hneď za dva priestupky – vandalizmus a útok na okoloidúcich pod oknom. To by pre Chrisa mohlo znamenať zrušenie podmienky, v horšom prípade by si dokonca posedel za mrežami. Závažnosť svojho činu si však spevák očividne neuvedomuje – na popoludňajšiu návštevu Opera Gallery totiž dorazil až pridobre naladený. A vysmiaty od ucha k uchu!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu