Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Jedna z najsexi herečiek chcela byť mníškou: TOTO je dôvod, prečo zanevrela na cirkev!

Anne Hathaway Zobraziť galériu (4)
Anne Hathaway (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anne Hathaway je krásna a talentovaná žena. Dokázala to už účinkovaním v nejednom počine a na konte má viacero prestížnych ocenení, vrátane Oscara. Vedeli ste ale, že dnešná oslávenkyňa chcela byť kedysi rehoľnou sestrou?!

Anne Hathaway sa narodila 12. novembra 1982 do rodiny právnika a herečky. Má dvoch bratov - staršieho Michaela a mladšieho Toma. Svoju kariéru odštartovala najskôr v niekoľkých divadelných predstaveniach, potom prišla príležitosť v seriáli Get Real. 

Prelomovým pre ňu bol film Denník princeznej z roku 2001, kde si získala mnohých priaznivcov. Potom to boli počiny Zakliata Ella, Skrotená hora, Diabol nosí Pradu, Vášeň a cit, Stážista, či Bedári, za ktorý získala sošku Oscara. 

Anne Hathaway
Zobraziť galériu (4)
Anne Hathaway  (Zdroj: Walt Disney)

V období dospievania sa herečka chcela uberať úplne iným smerom. Vo vybraných rozhovoroch sa netajila tým, že bola vychovávaná v silnej kresťanskej viere a ako 11-ročná snívala o tom, že sa stane mníškou. 

Postupne z toho upustila a v istej etape svojho života dokonca spoločne so svojou rodinou opustila katolícku vieru. Stalo sa tak po tom, čo jej starší brat priznal, že je gay. „Nemôžem podporovať niekoho, kto nepodporuje môjho milovaného brata,” povedala k tomu herečka.

Anne Hathaway
Zobraziť galériu (4)
Anne Hathaway  (Zdroj: SITA)
    

Manželom krásnej Anne je od roku 2012 herec Adam Shulman, s ktorým má dvoch synov - Jonathana a Jacka.

Viac o téme: Anne Hathaway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu