Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Slávny herec sa rokmi vôbec nemení: Aj pred 50-tkou je sexi ako zamladi!

Ryan Phillippe Zobraziť galériu (7)
Ryan Phillippe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Akoby zastavil čas! Keď sa spomenie film Veľmi nebezpečné známosti, viacerí si hneď vybavia herca Ryana Phillippa, ktorý stvárnil jednu z ústredných postáv. Z atraktívneho blondiaka boli paf mnohé ženy. A veru, sexi je aj dnes, keď oslavuje svoje 49. narodeniny.

Ryan Phillippe sa narodil 10. septembra 1974 a má tri sestry. Pred kamerami debutoval v roku 1992 v seriáli Žiť jeden život, kde stvárnil homosexuála. Výraznejšia postava prišla v roku 1997 v obľúbenom horore Viem, čo ste robili minulé leto. A keď sa v roku 1999 objavil vo filme Veľmi nebezpečné známosti, zaradil sa medzi herecké sexsymboly.

V spomínanom počine si zahral s krásnou Reese Whiterspoon, s ktorou sa v tom istom roku zosobášili a majú spolu syna a dcéru. V roku 2006 však ich manželstvo stroskotalo a o rok na to ich súd rozviedol. Tretie dieťa má herec s herečkou a modelkou Alexis Knapp, s ktorou mu ale vzťah tiež nevšiel. Aktuálne sa o jeho milostnom živote toho veľa nevie. 

Ryan Phillippe
Zobraziť galériu (7)
Ryan Phillippe  (Zdroj: Columbia Pictures)

Ryan Phillippe, Reese Witherspoon
Zobraziť galériu (7)
Ryan Phillippe, Reese Witherspoon  (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem vyššie spomínaných počinov si Ryan zahral aj vo filmoch Gosford Park, Crash, Vlajky našich otcov, či MacGruber. Za zmienku stoja aj seriály Tajomstvá a klamstvá, Odstreľovač a Big Sky. 

Slávny herec sa rokmi
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ryan Phillippe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu