Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenský futbalista zmizol po narodeninách: Podrezal si žily!

Juraj Halenár Zobraziť galériu (2)
Juraj Halenár (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Kedysi bol futbalovou hviezdou, neskôr však údajne urobil zlé investície. A zo svojej situácie nevidel východisko... Juraj Halenár zmizol po svojich 35. narodeninách, neskôr sa našlo už len jeho bezvládne telo s podrezanými žilami.

Juraj Halenár sa narodil 28. júna 1983 v Trnave. Patril k najväčším slovenským futbalovým talentom. 

Galéria: Juraj Halenár

V roku 2002 sa zúčastnil európskych majstrovstiev hráčov do 19 rokov, kde si Slováci vybojovali bronz. O rok neskôr v kategórii do 20 rokov skončili v osemfinále. 

V najvyššej slovenskej lige hral Halenár za Inter Bratislava, Artmediu Petržalka a Slovan Bratislava. Na konto si pripísal 5 ligových titulov a 4-krát získal Slovenský pohár. Keď Slovan v Lige majstrov hral proti Celticu Glasgow a vyhral 5:0, práve Juraj sa do pamäti a histórie zapísal hetrikom. 

V sezóne 2014/2015 sa stal rekordným strelcom slovenskej ligy, keď nastrieľal 125 gólov. 

Pôsobil aj v Maďarsku či Česku. Ako uvádza TASR, reprezentačný dres si obliekol v troch zápasoch: v roku 2007 nastúpil v kvalifikácii ME 2008 proti Česku v Prahe a San Marínu v Serravalle, o rok neskôr pridal tretí štart v prípravnom zápase na Cypre proti Maďarsku.

Slovenský futbalista zmizol po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

V roku 2018 oslávil Juraj Halenár 35. narodeniny. A hneď po štvrtkovej oslave sa stal nezvestným – jeho zmiznutie nahlásila sestra v piatok. V sobotu bolo nájdené jeho telo v bratislavskom parku zvanom Vrakunský lesopark s podrezanými žilami. Motívom tohto tragického činu mohli byť zlé investície, pre ktoré sa dostal do veľkých finančných problémov a dlhov.

V čase jeho smrti mal športovcov syn Nicolas len 4 roky. 

Viac o téme: Juraj Halenár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu