Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Na tejto FOTKE slovenskú herečku (58) nespoznáte: Aha, veď vyzerá ako školáčka!

Oľga Belešová Zobraziť galériu (3)
Oľga Belešová (Zdroj: Instagram OB)

BRATISLAVA - Herečka Oľga Belešová sa pomaly blíži k šesťdesiatke, no starnutia sa zatiaľ naozaj báť nemusí. Na jednom z divadelných plagátov dokonca vyzerá ako študentka!

Oľga Belešová sa narodila 8. mája 1965. V detstve sa venovala spevu, recitovaniu, hre na klavíri aj písaniu. Cez ľudovú školu umenia sa dostala až k divadelnému spolku LUDUS. 

Galéria: Oľga Belešová

Na VŠMU ju však neprijali, a tak vyštudovala druhý odbor, ktorý mala v zálohe, a to žurnalistiku. Popri práci novinárky účinkovala v divadle GUnaGU. Tam sa začala na mnohých predstaveniach podieľať aj autorsky. 

Okrem toho pôsobila aj vo verejnoprávnej televízii ako scenáristka a moderátorka. 

Oľga Belešová účinkovala v niekoľkých filmoch, naposledy to bol kinohit Invalid. Zahrala si aj v seriáloch Zborovňa, Profesionáli, Zita na krku, Búrlivé víno, Najhorší týždeň môjho života či Dunaj, k vašim službám.  

Oľga Belešová a Ján Koleník
Zobraziť galériu (3)
Oľga Belešová a Ján Koleník  (Zdroj: Instagram OB)

Aktuálne je herečka hviezdou predstavenia Vyučovanie Dony Margarity v Divadle bez masky. Belešová stvárňuje učiteľku, ale v akomsi protiklade k jej postave na plagátoch, ktoré visia v uliciach Bratislavy, vyzerá skôr ako študentka. Na prvý pohľad je v podstate na nespoznanie. 

Tvorcovia reklamných materiálov jej ubrali pekných pár rokov a hoci Oľga aj na svoj vek 58 rokov vyzerá skvelo, na tejto fotografii by jej mnohí hádali oveľa, oveľa menej...

Na tejto FOTKE slovenskú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Anikó Szudorová)

Viac o téme: Oľga Belešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu