Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trpké spomienky krásnej herečky: ŠIKANOVALI ju!

Eva Mendes Zobraziť galériu (9)
Eva Mendes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj napriek tomu, že patrí medzi úspešné herečky a jej život sa momentálne podobá snu mnohých ľudí, jej detstvo bolo úplne bežné. Dokonca sa musela počas neho vyrovnať aj s nepríjemnou šikanou. Momentálne je však Eva Mendes šťastná po boku hollywoodskej hviezdy Ryana Goslinga (42), s ktorým má dve deti. Práve dnes oslavuje americká herečka s kubánskymi koreňmi svoje 49. narodeniny.

Eva Mendes sa narodila 5. marca 1974 v Miami do kubánsko-americkej rodiny. Po rozvode rodičov sa však spolu s mamou presťahovali do Los Angeles, kde vyrastala a aj študovala. Počas vysokoškolského štúdia však školu nechala a začala sa sústrediť na rozbehnutie svojej hereckej kariéry.

Tá začala hlavne menšími úlohami a Eva sa objavila aj v niekoľkých hudobných klipoch. Prelomom bol Oscarom ocenený film Training Day,v ktorom si zahrala v roku 2001. Odvtedy sa začala objavovať v hlavných úlohách úspešných filmov, ako sú Rýchlo a zbesilo 2, Hitch či Ghost Rider. 

V roku 2011 sa dala dokopy s jej súčasným partnerom Ryanom Goslingom, s ktorým majú dve dcéry Esmeraldu (8) a Amandu (6). Táto dvojica vytvorila jeden z najkrajších a zároveň najstabilnejších párov svetového šoubiznisu.

Eva Mendes
Zobraziť galériu (9)
Eva Mendes  (Zdroj: SITA)

V detstve bola obeťou šikany

Aj napriek tomu, že dnes patrí medzi uznávané herečky, jej detstvo nebolo vôbec jednoduché. V detstve si totiž prešla obdobím, kedy jej zo života robila peklo jej spolužiačka, ktorá ju šikanovala.

„Medzi 7. a 9. triedou to bolo pre mňa absolútne peklo. Šikanovala ma spolužiačka, ktorú od toho neodradilo nič. Jedného dňa mi stúpila na moje nové tenisky. Moja mama musela odpracovať veľké množstvo hodín, aby mi ich mohla kúpiť. Vtedy som si povedala, že stačilo. Povedala som jej, že sa stretneme po škole a že jej ukážem. Ona sa však nakoniec neukázala a tak to celé skončilo. Ale toto obdobie bolo pre mňa naozaj ako mučenie," povedala známa herečka.

 

Viac o téme: Eva Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu