Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po Lolite už niet ani stopy: Legendárnu Alizée na posledných záberoch nespoznáte!

Alizée Zobraziť galériu (3)
Alizée (Zdroj: youtube.com)

PARÍŽ - Počas svojej najväčšej slávy pomotala hlavu mnohým mužom a bola platonickou láskou nejedného tínedžera. Od jej najslávnejších piesní ako J'en Ai Marre! alebo Moi Lolita už síce prešlo takmer 20 rokov, avšak tie jej na kráse vôbec neubrali. Speváčka Alizée dnes oslavuje svoje 38. narodeniny a vyzerá fantasticky.

Meno Alizée poznajú takmer všetky generácie hudobných fanúšikov. Jej tvorba, ktorá zahŕňa hity ako J'en Ai marre!, Moi Lolita alebo La Isla Bonita, sa stala na začiatku 21. storočia ikonickou pre obrovské masy ľudí.

Keď bola dieťa, jej snom však bolo niečo celkom iné. Alizée bola vynikajúca tanečníčka a jej túžbou bolo preraziť práve týmto umením. V roku 1999, keď mala 15 rokov, sa objavila v talentovej súťaži, kde mala tancovať, lenže táto kategória bola určená iba pre skupiny. Rozhodla sa preto, že sa prihlási ako speváčka. Za svoje vystúpenie získala cenu určenú pre najväčšiu nádej talentovej šou. 

Rodina na prvom mieste

Na prvý pohľad pôsobila Alizée vo svojich piesňach provokatívne a bola platonickou láskou mnohých mužov. Na začiatku 21. storočia ju dokonca médiá označovali za jednu z najkontroverznejších umelkýň. V súkromí však bola presný opak. Je rodinne založená a už ako 19-ročná sa vydala za rovnako starého speváka Jérémyho Chatelaina. V roku 2005 sa im narodila dcéra Annily. Tá má dnes už 17 rokov a na fotkách so svojou slávnou mamou pôsobia ako sestry. 

Životná láska 

Jej láska s Jérémym však netrvala večne a v roku 2012 sa rozviedli. V roku 2013 sa speváčka zúčastnila francúzskej verzie tanečnej súťaže Let´s Dance. Tam tancovala s tanečníkom Grégoirem Lyonnetom (36), s ktorým celú súťaž aj vyhrala. Pre Alizée to však nebola jediná výhra, keďže medzi tanečnou dvojicou preskočila iskra a dali sa dokopy. V roku 2016 sa zosobášili v USA a v roku 2019 sa im narodila dcéra Maggy.

Viac o téme: Alizée
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu