Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Detektívka z CSI: New York vyzerá aj v 55 skvele: Aha, s týmto mužom je už 30 rokov!

Melina Kanakaredes Zobraziť galériu (4)
Melina Kanakaredes (Zdroj: Instagram MK)

LOS ANGELES - Herečka Melina Kanakaredes je známa najmä zo seriálu CSI: New York. Dnes oslavuje svoje 55. narodeniny a o pár mesiacov to bude už 30 rokov, čo povedala áno svojmu manželovi Petrovi.

Melina Kanakaredes sa narodila 23. apríla 1967. Jej mama bola majiteľkou firmy vyrábajúcej sladkosti, otec pracoval v poisťovníctve. Biznis s cukrovinkami a čokoládou sa v rodine jej mamy dedí, no Melina sa vydala inou cestou. 

Melina Kanakaredes nehrala len v CSI: New York

Už ako 8-ročná debutovala na javisku. Neskôr počas štúdia v Pennsylvánii už hrala v profesionálnom divadle a zo školy vyšla s titulom v obore divadelné umenie. 

Začiatkom 90. rokov dostala prvú televíznu úlohu v seriáli Guinding Light a hneď bola dvakrát nominovaná na cenu Emmy. Objavila sa aj v seriáloch Smer Juh, Polícia New York či Advokáti, Známejšou sa stala vďaka počinu Providence. Neskôr získala úlohu v CSI: New York ako detektívka Stella Bonasera. 

Melina Kanakaredes (v strede)
Zobraziť galériu (4)
Melina Kanakaredes (v strede)  (Zdroj: NBC)

Melina Kanakaredes a Gary Sinise
Zobraziť galériu (4)
Melina Kanakaredes a Gary Sinise  (Zdroj: AXN)

Po odchode z kriminálky si zahrala v seriáloch Extant, Notorious či Doktori. 

Aj vo filmoch sa Melina začala objavovať už v 90. rokoch. Zahrala si v snímkach ako Dlhý bozk na dobrú noc, Nebezpečná krása, Hráči, 15 minút, Percy Jackson: Zlodej blesku, Práskač. 

V septembri 1992 sa herečka vydala za Petra Constantinidesa, s ktorým má dve dcéry. Manželmi sú doteraz, a tak o pár mesiacov oslávia už 30. výročie svojej svadby. Rodina kedysi vlastnila reštauráciu, Peter je bývalý konzultant v gastro biznise, neskôr sa začal venovať podnikaniu s nehnuteľnosťami. 

Detektívka z CSI: New
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MK)

Viac o téme: Melina Kanakaredes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu