Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známej herečke zomrel otec pár dní po narodeninách: Zverejnila FOTO zo smrteľnej postele

Sophia Myles Zobraziť galériu (3)
Sophia Myles (Zdroj: Screen Gems)

LONDÝN - Herečka Sophia Myles patrí k tým, ktorým koronavírus vzal blízkeho človeka. Blondínka dnes oslavuje 42. narodeniny, no už o pár dní si pripomenie bolestivú udalosť. Jej otec totiž pred dvomi rokmi podľahol koronavírusu.

Sophia Myles sa narodila 18. marca 1980. Na univerzite si najprv vybrala štúdium filozofie, no istý režisér ju videl v školskej hre a ponúkol jej malú rolu v televíznom filme. Potom pokračovala v hereckej kariére. 

Galéria: Sophia Myles

Po tejto prvej úlohe z roku 1996 sa objavila v ďalších projektoch. V roku 2001 hrala napríklad manželku Johnnymu Deppovi v thrilleri From Hell. Neskôr sa objavila v upírskom filme Underworld s Kate Beckinsale. 

Diváci ju mohli vidieť aj v snímkach Klub únoscov, Tristan a Izolda, Drakulov bozk, Hallam Foe, Transformers, Blackwood... Zo seriálov môžeme spomenúť Moonlight, MI5, Naša ZOO, či najnovší počin Čas čarodejníc. 

Známej herečke zomrel otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Paramount Pictures)

Sophia kedysi randila s hercom Charlesom Danceom, ktorý je známy najmä ako Tywinn Lannister z Hier o tróny alebo Lord Mountbatten z Koruny. Tvorila tiež pár s Damianom Lewisom zo seriálu Homeland. A po tom, čo sa objavila v epizóde seriálu Doctor Who, začala chodiť s Davidom Tennantom. V roku 2014 porodila syna priateľovi Jamesovi, ktorý je pre zmenu finančník. 

V roku 2020 prišla herečka o toho najdôležitejšieho muža vo svojom živote. 21. marca vtedy oznámila, že jej otec prehral boj s koronavírusom. Sophia mala možnosť sa s ním v nemocnici rozlúčiť za prísnych bezpečnostných opatrení. „Bola som jedna z tých šťastných, videla som ho deň pred smrťou pod prísnym zdravotným dohľadom. Dovolili mi vojsť na jeho izbu, mala som oblečený kompletný ochranný oblek. Dali mi iba 5 minút, ktoré som s ním mohla stráviť a musela som si udržiavať odstup 2 metre,” povedala herečka. 

Nakoniec ale dostala povolenie aj na bližší kontakt. „Dovolili mi na chvíľku podržať jeho ruku, mala som ochranné rukavice. Je to ťažké, keď nemôžete cítiť ten dotyk kože na koži. Nemôžete ho pobozkať na čelo a držať jeho ruku,” opísala emotívne. 

Sophia Myles
Zobraziť galériu (3)
Sophia Myles  (Zdroj: Twitter)

 
Viac o téme: Sophia Myles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu