Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

B. J. z M*A*S*H má už vyše 80 rokov: Táto herečka je jeho manželka!

Mike Farrell Zobraziť galériu (4)
Mike Farrell (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Hoci neúčinkoval v seriáli M*A*S*H od samého začiatku, fanúšikovia si tento počin bez neho nevedia ani predstaviť. B. J. Hunnicutt alias herec Mike Farrell dnes oslavuje 83 rokov.

Mike Farrell sa narodil 6. februára 1939. Jeho otec Michael pracoval ako tesár na filmových pľacoch. Predtým, než sa Mike stal hercom, pôsobil v armáde a prešiel si rôznymi zamestnaniami. 

Galéria: Mike Farrell

V 60. rokoch sa objavil v niekoľkých malých úlohách, napríklad aj v seriáli Lassie. Robil tiež rôzne reklamy. A potom prišiel prelom so seriálom M*A*S*H. Na konci tretej série odišla postava Trappera a nahradil ju práve B. J. Hunnicutt. 

Mike Farrell pôsobil v seriáli zvyšných 8 rokov a uplatnil sa nielen ako herec. Napísal tiež scenár k piatim epizódam a štyri režíroval. 

B. J. z M*A*S*H
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CBS)

Neskôr ho diváci mohli vidieť v seriáloch Providence alebo Zúfalé manželky. Zahral si tiež v niekoľkých filmoch o Supermanovi. 

Farrell je druhýkrát ženatý. Jeho prvou manželkou bola herečka Judy Hayden, ktorá pracovala ako učiteľka angličtiny a divadelného umenia. Po rozvode sa oženil s ďalšou herečkou, a to Shelley Fabares. 

Mike Farrell a Shelley Fabares
Zobraziť galériu (4)
Mike Farrell a Shelley Fabares  (Zdroj: ABC)

Shelley Fabares
Zobraziť galériu (4)
Shelley Fabares

Viac o téme: Mike Farrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu