Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najdrahší slovenský futbalista: Rozchod so známou speváčkou... Boj o výživné?!

Stanislav Lobotka Zobraziť galériu (4)
Stanislav Lobotka (Zdroj: TASR)

NEAPOL - Aktuálne narodeniny oslavuje slovenský futbalista Stanislav Lobotka opäť už ako nezadaný muž. So speváčkou Danielou Nízlovou, s ktorou má dcéru Lindu, sa totiž pred časom rozišiel. A z okolia bývalých partnerov presakujú úplne rozdielne informácie o požadovanom výživnom.

Stanislav Lobotka sa narodil 25. novembra 1994. Futbalu sa začal aktívne venovať ako osemročný v rodnej obci Veľká Hradná. Potom pôsobil v mládežníckom a neskôr dorasteneckom klube v Trenčíne. Od roku 2011 už nastupoval za AS Trenčín v najvyššej slovenskej futbalovej lige. 

Stanislav Lobotka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Galéria: Stanislav Lobotka

Už počas pôsobenia v tomto slovenskom klube hosťoval v Ajaxe Amsterdam. Neskôr pôsobil v dánskom FC Nordsjælland, odkiaľ prešiel do španielskej Celty Vigo približne za 5 miliónov eur. 

Pred koncom roka 2019 však o slovenského futbalistu prejavil záujem klub SSC Neapol. Podľa medializovaných informácií išlo o najdrahší prestup v slovenskej histórii. Hovorilo sa o sume 27 miliónov, pričom Lobotka vraj podpísal zmluvu na štyri a pol roka s gážou 1,8 milióna eur ročne. 

Stanislav Lobotka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB SSC Napoli )

Práve v čase prestupu očakával svoje prvé dieťa so speváčkou Danielou Nízlovou z dua Twiins. Malá Linda sa dvojici narodila 13. januára 2020, šťastný otecko ju videl až koncom mesiaca a po jedinom dni sa musel vrátiť k svojim klubovým povinnostiam. 

Lenže rodinka veľmi dlho pokope nevydržala. V polovici novembra sa prevalilo, že Nízlová a Lobotka už niekoľko týždňov netvoria pár. Vraj ho prestala priťahovať, keď sa nedokázala zbaviť popôrodných kíl. 

Následne sa do sveta dostali informácie o výživnom, ktoré údajne do éteru vypustil niekto z blízkych Stanislava Lobotku. Podľa nich Daniela požaduje astronomickú čiastku nielen pre dcérku, ale aj pre seba samú, dokopy má ísť o 20-tisíc eur. 

Náš zdroj však tvrdí, že pri Lobotkovom mesačnom zárobku okolo 160-tisíc sa speváčka rozhodla žiadať peniaze iba pre malú Lindu. „Daniela požaduje 10-tisíc pre dcéru, no pre seba nič. Je absolútne sebestačná a taká bola aj v čase, kedy sa so Stanom dali dokopy. Ona nikdy nepotrebovala chlapa, aby si mohla kúpiť kabelku alebo auto. Zarobila si sama. Väčšiu čiastku z výživného, ktorú požaduje, chce na sporenie pre ich dcéru. Pokiaľ totiž nastane situácia, že sa Stano zraní alebo trebárs prestane hrať,  je možné, že sa napríklad "hodí" na minimálnu mzdu a potom už súd len ťažko prisúdi patričné výživné,” informovala nás osoba z blízkosti Nízlovej. 

Najdrahší slovenský futbalista: Rozchod
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.N.)

Viac o téme: Stanislav Lobotka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu