Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Románik slávnych hercov: Takto to bolo naozaj!

Sally Field Zobraziť galériu (4)
Sally Field (Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Herečka Sally Field je známa napríklad ako matka Forresta Gumpa. Kedysi prežila 5 rokov po boku hereckého kolegu Burta Reynoldsa. No po jeho smrti prezradila, že ich vzťah nebol úplne rozprávkový.

Sally Field sa narodila 6. novembra 1946. Najprv sa objavovala v seriáloch, od 70. rokov už účinkovala aj vo filmoch. Na konte má dvoch Oscarov a nominácie na viacero ďalších cien. 

Pamätáte si ešte mamu Forresta Gumpa?

Sally účinkovala vo filmoch Sybil, Norma Rae, Bez zlého úmyslu, Miesta v srdci, Murphyho dobrodružstvá, Oceľové magnólie... V 90. rokoch sa objavila v populárnych snímkach ako Bez dcéry neodídem, Forrest Gump či Otec v sukni. Neskôr to boli filmy Pravá blondínka 2, Lincoln, Amazing Spider-Man a iné. 

Sally Field a Robin
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

Pri nakrúcaní v 70. rokoch sa zamilovala do kolegu Burta Reynoldsa. Ten ju neskôr označoval za svoju životnú lásku, no po jeho smrti herečka vydala knihu, kde opísala, ako ich vzťah vyzeral naozaj. 

Vášeň medzi nimi vzplanula veľmi rýchlo, stačilo iba pár dní. Burta, s ktorým tvorila pár 5 rokov ale opísala na jednej strane ako muža, ktorý si udržiava odstup a na druhej strane má sklony byť majetnícky a ovládať svoju partnerku. „Boli medzi nami tie ingrediencie zahŕňajúce moje sklony starať sa o niekoho a jeho potrebu, aby sa o neho niekto staral,” uviedla. 

Herečka robila všetko pre to, aby sa svojmu partnerovi páčila a aby mu vo všetkom vyhovela. „Stalo sa to, že som prestala existovať. Obliekala som sa pre neho, vyzerala som dobre pre neho... Veľakrát ma požiadal, aby sme sa vzali, ale vedela som, že v tom nebolo jeho srdce,” tvrdí Sally. 

Burt Reynolds a Sally
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Universal Pictures)

To, že Burt sa v tomto vzťahu nesprával práve najlepšie, môžu potvrdzovať jeho vlastné slová. „Bola láskou môjho života a ja som ten vzťah pokašľal. Strašne mi chýba. Neviem, prečo som bol taký hlúpy. Muži sú takí. Nájdete správnu osobu a potom robíte všetko preto, aby ste to pokazili,” povedal pre médiá. 

Sally po vydaní knihy uviedla, že je rada, že Burt ju nemôže čítať, pretože by ho to ranilo. 

Burt Reynolds a Sally
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Universal Pictures)

Galéria: Sally Field

Viac o téme: Sally Field
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu