Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herecká bohyňa Bellucci: Má 57 a... je strašne SEXI!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (2)
Monica Bellucci (Zdroj: SITA, Profimedia, Archív M.B.)

RÍM - Herečka Monica Belluci dnes oslavuje 57 rokov. Ako však dokazujú obálky časopisov, herečka vôbec nepatrí do starého železa. Bez problémov pózuje v bielizni alebo sexi oblečení a je totálne zvodná!

Monica Bellucci sa narodila 30. septembra 1964 v talianskom meste Città di Castello. Už ako 13-ročná pózovala miestnemu amatérskemu fotografovi. Čoskoro sa dostala aj na prehliadkové móla, z ktorých si ako stredoškoláčka odnášala slušné vreckové.  

Galéria: Monica Bellucci

Tmavovlasá kráska sa síce rozhodla študovať právo, no veľmi skoro školu opustila. Stala sa profesionálnou modelkou vďaka zmluve podpísanej s Elite Model Management. Predvádzala pre prestížne značky a usmievala sa z obálok najznámejších časopisov. V roku 2004 dokonca kraľovala na prvom mieste zoznamu sto najkrajších žien sveta, ktorý uverejnil magazín AskMen.

Filmová kariéra talianskej krásky odštartovala začiatkom 90. rokov. Do povedomia širšej verejnosti ju však pretlačilo až stvárnenie hlavnej úlohy v talianskom filme Malèna. Okrem brilantného zvádzania opačného pohlavia, vrátane malých chlapcov, v ňom ukázala i svoje kypré vnady.

Herecká bohyňa Bellucci: Má
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Miramax Films)

Monica sa takisto blysla i vo filme režiséra Mela Gibsona, Umučenie Ježiša Krista. Kvôli svojej role Márie Magdalény sa dokonca naučila hovoriť po aramejsky. Pre sexy herečku to však nebol najmenší problém. Vďaka talentu na jazyky, ktorým disponuje, sa plynulo dohovorí taliansky, francúzsky a anglicky. Cudzia jej nie je ani španielčina.

Známa je aj z filmov ako Matrix, James Bond: Spectre, Asterix a Obelix: Misia Kleopatra, či Čarodejov učeň. 

No ani po 50-ke sa nemôže sťažovať na nedostatok práce ako modelka. Občas sa objaví na móle a pomerne často v rôznych magazínoch. Pozrite, aká je stále sexi! 

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu