Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhoršie chvíle známej herečky: Otec jej dcéry sa predávkoval!

Michelle Williams Zobraziť galériu (5)
Michelle Williams (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Známou sa stala už ako tínedžerka. Slovenskí diváci ju spoznali vo filme Lassie či v seriáli Dawsonov svet. Neskôr mala Michelle Williams dieťa s kolegom Heathom Ledgerom. Ten zomrel ako 28-ročný na predávkovanie.

Michelle Williams sa narodila 9. septembra 1980. Záujem o herectvo prejavila už v útlom veku. Prvýkrát sa na obrazovkách objavila ako dievča, ktoré zvádzalo syna Mitcha Buchanona v seriáli Pobrežná hliadka (Baywatch). 

Galéria: Herečka Michelle Williams

O rok neskôr hrala vo filme Lassie, potom si zahrala epizódnu postavu v seriáli Krok za krokom. Ako 15-ročná sa rozhodla pre individuálne vzdelávanie, aby sa mohla naplno venovať hraniu. A čoskoro získala úlohu v tínedžerskom seriáli Dawsonov svet. Zároveň si zahrala aj v horore Halloween H20.

Najhoršie chvíle známej herečky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Dimension Films)

Michelle Williams a James
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: The WB Television Network)

Michelle hrala napríklad vo filmoch Obyčajní hrdinovia, Skrotená hora, Podvod, Mamut, Prekliaty ostrov, Miesto pri mori, Najväčší showman, Venom. 

Vo svojej kariére získala dva Zlaté glóbusy aj cenu Emmy, štyrikrát bola nominovaná na Oscara, trikrát ju nominovala na cenu aj britská filmová akadémia. 

Heath Ledger a Michelle
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Focus Features)

Pri nakrúcaní Skrotenej hory spoznala Heatha Ledgera, ktorý sa stal jej partnerom a neskôr otcom dcérky Matildy Rose. Dva roky po jej narodení sa rozišli a o pár mesiacov sa herec predávkoval liekmi na predpis. Napriek tomu, že pár už netvorili, Michelle jeho smrť zlomila. 

Ako neskôr priznala, bolo ťažké byť osamelou matkou a bolo naozaj náročné nájsť si nového partnera. V roku 218 sa zasnúbila s hudobníkom Philom Elverumom a v júli toho roku sa vzali. V roku 2019 sa však rozviedli. Minulý rok sa Michelle vydala za divadelného režiséra Thomasa Kaila a počas lockdownu sa narodilo ich prvé dieťa. 

Thomas Kail, Michelle Williams
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Michelle Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu