Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna herečka s mužom tvorili najsexi pár šoubiznisu a potom... Najväčšia potupa!

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (7)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Situácia, ktorá ňou poriadne otriasla! Scarlett Johansson (36) si je veľmi dobre vedomá toho, že nahota je súčasťou hereckej profesie. Keď však hacker zverejnil pikantné fotky z jej mobilu, označila to za najväčšiu potupu vo svojom živote.

Galéria: Scarlett Johansson
Scarlett Johansson sa narodila 22. novembra 1984 v New Yorku. Okrem dvojčaťa Huntera má ešte sestru a dvoch ďalších bratov. Už od detstva túžila po hereckej kariére a v prvom filme si zahrala ako 10-ročná. Išlo o počin s názvom North. K nim sa neskôr pridali filmy Manny&Lo, Zaklínač koní, či Príznačný svet. 

Scarlett Johansson v začiatkoch jej hereckej kariéry.
Zobraziť galériu (7)
Scarlett Johansson v začiatkoch jej hereckej kariéry.  (Zdroj: TriStar Pictures)

Johansson je spätá aj s ďalšími počinmi. Spomenúť možno Dievča s perlou, Match Point, Dokonalý trik, Kráľová priazeň, Kúpili sme ZOO, Avengers, Lucy, či Jojo Rabbit a iné. 

Čo sa týka súkromia, blondínka bola v priebehu rokov 2008 - 2011 vydatá za kolegu Ryana Reynoldsa. V tom čase bola magazínom Playboy zvolená za Najsexi celebritu roka a jej muž bol zvolený za Najsexi muža sveta. Dvojica sa spolu rozhodne nenudila. Dôkazom sú aj pikantné fotky, ktoré sa v roku 2011 dostali na verejnosť. Zverejnil ich hacker, ktorý sa nabúral herečke do telefónu. Scarlett bola z tejto situácie veľmi nešťastná. Riešila ju aj s FBI a otvorene priznávala, že to vníma ako potupu. Páchateľa napokon vypátrali a slávnemu páru musel zaplatiť odškodné vo výške 66 tisíc dolárov. 

Ryan Reynolds bol prvým manželom herečky Scarlett Johansson.
Zobraziť galériu (7)
Ryan Reynolds bol prvým manželom herečky Scarlett Johansson.  (Zdroj: SITA/AP)

Dvojica sa rozviedla. Scarlett ale na lásku nezanevrela. V roku 2014 sľubovala lásku a vernosť novinárovi menom Romain Duriac. Dvojica má spolu dcéru Rose Dorothy. Ich manželstvo však vydržalo len tri roky.

Pred pár dńami sa blondínka vydávala opäť. Svadobný obrad sa konal v tajnosti a herečkiným vyvoleným je komik Colin Jost. 

Scarlett Johansson a jej súčasný - tretí manžel Colin Jost.
Zobraziť galériu (7)
Scarlett Johansson a jej súčasný - tretí manžel Colin Jost.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Scarlett Johansson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu