Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna herečka (74) je šupa aj na staré kolená: Vyzerá skvele a rada sa prsí!

Susan Sarandon Zobraziť galériu (11)
Susan Sarandon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Očarujúca ako za mlada! Reč je o herečke Susan Sarandon, ktorá dnes oslavuje 74. narodeniny. Pri pohľade na udržiavanú a stále dobre vyzerajúcu brunetku to znie priam neuveriteľne. Pozrite sa, ako vyzerala v začiatkoch svojej kariéry!

Susan Sarandon sa narodila 4. októbra 1946 v New Yorku ako najstaršia z deviatich súrodencov. Jej rodina bola silne katolícky založená, a tak asi málokoho prekvapí, že chodila do katolíckych škol, kde ju učili mníšky. Susan s nimi mala neustále konflikty. 

Už ako stredoškoláčka sa podieľala na rôznych protestoch a za občianské práva bojuje dodnes. Samozrejmosťou sú pre ňu aj rôzne charitatívne aktivity.

Keď skončila strednú školu, išla študovať drámu a angličtinu do Washingtonu na Catholic University of America. Tam sa zoznámila s Chrisom Sarandonom, za ktorého sa vydala. V roku 1979 sa však rozviedli. Dôvodom bol o 14 rokov mladší Sean Penn. S režisérom Francom Amurrim má dcéru Evu, s hercom Timom Robbinsonom má synov Jacka a Milesa. 

Atraktívna brunetka, ktorej vnady boli čitateľmi magazínu Playboy v roku 1981 zvolené za najkrajšie spomedzi celebrít, sa kedysi venovala modelingu. Účinkovala v niekoľkých klipoch a mnohých seriáloch a filmoch. Spomenúť možno počiny Atlantic City, Čarodejnice z Eastwicku, Thelma a Louise, Mŕtvy muž prichádza, Smrteľné lži, Nebezpečný klient, Atlas mrakov a iné. 

Susan Sarandon ako 24-ročná.
Zobraziť galériu (11)
Susan Sarandon ako 24-ročná.  (Zdroj: Cannon Film Distributions)

Susan Sarandon v počine Thelma a Louise.
Zobraziť galériu (11)
Susan Sarandon v počine Thelma a Louise.  (Zdroj: MGM)

Susan je pred kamerami stále aktívna a treba uznať, že aj v zrelšom veku vyzerá skvele. Keď sa zjaví na červenom koberci, je vždy očarujúca a dokonca sa nevyhýba ani odvážnym outfitom, ktoré odhaľujú jej prednosti. 

Susan Sarandon je šupa aj na staré kolená.
Zobraziť galériu (11)
Susan Sarandon je šupa aj na staré kolená.  (Zdroj: SITA)

Susan Sarandon sa nebojí odvážnych outfitov a rada sa pýši svojimi prednosťami
Zobraziť galériu (11)
Susan Sarandon sa nebojí odvážnych outfitov a rada sa pýši svojimi prednosťami  (Zdroj: profimedia.sk)
  

Viac o téme: Susan Sarandon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu