Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chladnokrvný tajný agent z jojkárskeho Za sklom: Kedysi v sukni tancoval v Kukovi... Aha!

Jaroslav Mottl Zobraziť galériu (3)
Jaroslav Mottl (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Je známy z viacerých slovenských seriálov, aj keď jeho úlohy sú skôr vedľajšie. Naposledy sa objavoval v trháku Za sklom, kde stvárnil tajného agenta Rohana. No kedysi ste ho mohli vidieť tancovať kankán v sukni v relácii Od Kuka do Kuka.

Jaroslav Mottl sa narodil 27. júla 1970. Vyštudoval VŠMU, je však aj absolventom medzinárodnej školy pantomímy Marcela Marceau v Paríži. 

Galéria: Jaroslav Mottl

Asi málokto si pamätá, že kedysi bol súčasťou detskej relácie Od Kuka do Kuka, ktorú moderoval po boku Patrície Jarjabkovej. Obaja tam stvárnili mnoho scénok, v ktorých uplatnil svoj herecký talent, ale predviedol aj trochu nešikovné tancovanie kankánu.

Jaroslav Mottl
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)
 

V roku 1999 založil vlastné divadlo vo Zvolene. Okrem herectva sa postupne začal venovať aj práci režiséra, producenta a scenáristu. 

Ako herec sa objavil vo viacerých filmoch a seriáloch: Ordinácia v ružovej záhrade, Odsúdené, Nedodržaný sľub, Nevinní, Babie leto, Horúca krv, Učiteľka, Únos, Trhlina, Za sklom. Často stvárňuje chuligánov a kriminálnikov, alebo naopak bacharov a policajtov.

Alexander Bárta, Jaroslav Mottl
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Moja postava je v seriáli taká malá, mieša karty. Ja som herec takých malých postáv, ale zase jeden z najlepších tých malých postáv,” zavtipkoval si Jaroslav Mottl pre televíziu Joj.  

Viac o téme: Jaroslav Mottl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu