Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pred 33 rokmi hrala v Hriešnom tanci 17-tku, dnes má 60... Aha, ako vyzerá Jennifer Grey!

Jennifer Grey v Hriešnom tanci Zobraziť galériu (4)
Jennifer Grey v Hriešnom tanci (Zdroj: Vestron Pictures)

LOS ANGELES - V čase, keď mala 27 rokov, zahrala sa na naivnú Baby v Hriešnom tanci. Od tých čias však uplynulo viac ako 30 rokov a z Jennifer Grey je čerstvá šesťdesiatnička. Jej výzor sa však nezmenil len vekom, ale aj plastikami.

Jennifer Grey sa narodila 26. marca 1960. Jej otcom je oceňovaný herec Joel Grey, mama Jo Wilder bola tanečnica a herečka. Jennifer sa tiež vrhla na štúdium tanca a herectva. Najprv debutovala v reklame ako 19-ročná, vo filme sa objavila v roku 1984 v dráme Reckless. 

Pred 33 rokmi hrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JG)

Galéria: Jennifer Grey kedysi a dnes

Jej najväčším úspechom bola úloha vo filme Hriešny tanec. Išlo o nízkorozpočtovú snímku, ktorá sa ale stala nesmrteľným hitom. Grey si tam ako 27-ročná zahrala o 10 rokov mladšiu Baby, ktorá sa na prázdninách v rezorte zamiluje do učiteľa tanca. V roku 1988 jej táto úloha vyniesla jedinú nomináciu na Zlatý glóbus v kariére. 

Hriešny tanec
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vestron Pictures)

Jennifer si potom ešte zahrala vo viacerých filmoch a neskôr aj seriáloch, no žiadny už nemal taký ohlas. Herečka navyše podstúpila plastiku nosa a tým sa jej zmenil výraz tváre. Mnohí v nej už niekdajšiu Baby ani nespoznávajú. Naposledy si zahrala v seriáli Chirurgovia – spoznávate ju na snímke z nakrúcania? 

Pred 33 rokmi hrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: abc)

Viac o téme: Jennifer Grey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu