Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milostný trojuholník v českom šoubiznise: Nevera s kolegyňou a pár faciek!

David Prachař Zobraziť galériu (6)
David Prachař (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Meno Prachař už na Slovensku neznáme nie je, ale možno málokto vie, že aj otec Jakuba Prachařa je herec. A mama Dana Batulková takisto. Rovnako ako jej bývalá kamarátka Linda Rybová, ktorá jej manžela Davida Prachařa prebrala a údajne za to zinkasovala pár faciek.

David Prachař sa narodil 15. januára 1959. Jeho otcom bol známy český herec Ilja Prachař a on sa vybral rovnakou cestou. v 70. rokoch začal účinkovať v televíznych filmoch a neskôr aj v seriáloch. 

David Prachař (vľavo) s Ladislavom Frejom
Zobraziť galériu (6)
David Prachař (vľavo) s Ladislavom Frejom  (Zdroj: CT)

Slovenskí diváci ho mohli vidieť napríklad v seriáli Ohnivé kuře, kde jednu z hlavných úloh stvárnil jeho syn Jakub, známy aj zo šou Česko Slovensko má talent. 

Rovnako aj Jakubova mama Dana Batulková je herečka. Účinkovala napríklad aj v seriáli Som mama. S Davidom má ešte dcéru Marianu. 

Dana Batulková v seriáli Som mama
Zobraziť galériu (6)
Dana Batulková v seriáli Som mama  (Zdroj: TV JOJ)

Na Vianoce v roku 2002 však Prachař prichystal svojej rodine nemilý darček. Oznámil totiž, že odchádza za inou ženou. „Rozchod prebolí, ale podraz a bezohľadnosť nie,” vyjadrila sa raz Batulková. Tá si údajne všimla, že v manželstve sa niečo deje a dokonca sa v divadelnej šatni zverila Linde Rybovej. A netušila, že David odchádza práve za touto mladou blondínkou. Neskôr ju podľa medializovaných informácií dokonca prefackala. 

Linda a David sú spolu doteraz a majú tri deti – Josefínu, Rozárku a Františka. „Niekoľkokrát som o sebe čítala, aká som mrcha, ktorá Davida rozviedla. Podľa mňa to bolo najhoršie obdobie v mojom živote. Fakt sa k nemu už nechcem vracať,” povedala kedysi Rybová pre iDnes k obdobiu, keď sa dávala dokopy s kolegom starším o takmer 17 rokov. 

David Prachař a Linda Rybová s filmovými ratolesťami
Zobraziť galériu (6)
David Prachař a Linda Rybová s filmovými ratolesťami  (Zdroj: CT)

Viac o téme: David Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu