Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny Billy Idol takto starne: Pozrite ale, akú kočku má v posteli!

Billy Idol Zobraziť galériu (10)
Billy Idol (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Všetci starneme! A hviezdy šoubiznisu nie sú výnimkou V prípade niektorých sa na ich zovňajšku podpísala aj búrlivá minulosť. Tú má za sebou aj dnešný oslávenec Billy Idol. 64-ročný rocker je stále aktívny a nuda mu nehrozí ani v súkromí. Od apríla minulého roka totiž randí so známou kráskou.

William Michael Albert Broad, dnes po celom svete známy ako Billy Idol, sa narodil 30. novembra 1955 v Middlesexe v Anglicku. Vraj bol výborný študent, avšak škola ho nudila. Raz mu učiteľ na okraj práce napísal - Billy is idle (Billy je lenivý, nečinný) - tým sa neskôr inšpiroval pri výbere svojho umeleckého mena.   

Billy Idol
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: youtube.com)

Netrvalo dlho a Billy dokázal celému svetu, že vôbec nie je nečinný. Ako veľký fanúšik Sex Pistols a punku sa rozhodol tiež skúsiť šťastie na hudobnej scéne. Vystriedal viacero kapiel a založil skupinu Generation X. Keď sa v roku 1981 rozpadla, rozhodol sa vyskúšať sólovú kariéru. 

Billy Idol
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: youtube.com)

Peroxidové nagélované vlasy, drsný výraz tváre a kožené oblečenie boli jeho poznávacími znameniami. Jeho kariéra sa rozbehla dobrým smerom a Billy sa tešil veľkej popularite. S ňou však prišli aj problémy s drogami a boj so závislosťou. Situácia bola taká vážna, že sa dokonca viackrát predávkoval.

V roku 1990 mal vážnu nehodu na motorke. Dokonca mu hrozilo, že príde o nohu. Vstúpil si však do svedomia a vrátil sa do Veľkej Británie, aby sa staral o ťažko chorého otca. Venoval sa aj svojim dvom deťom.    

Billy Idol
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: youtube.com)

Billy Idol nebol nikdy ženatý. Jeho posteľou však prešlo množstvo žien. V čase najväčšej slávy vraj vo svojom nahrávacom štúdiu usporadúval orgie a bežný bol pre neho i sex s prostitútkami. V apríli 2018 vyšlo najavo, že tvorí pár s herečkou menom China Chow. Tá bola svojho času milenkou Marilyna Mansona či Keanu Reevesa. 

Billy Idol
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Billy Idol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu