Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najsexi slovenský farár: Doma má krásnu ženu a dve princezné!

Marek Majeský Zobraziť galériu (5)
Marek Majeský (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Vďaka účinkovaniu v populárnom seriáli Horná Dolná si Mareka Majeského mnohí Slováci spájajú práve s postavou farára, ktorú v spomínanom počine stvárňuje. V akých iných filmoch a seriáloch si dnešný oslávenec zahral? A kto sú jeho najväčšie lásky?

Marek Majeský sa narodil 23. augusta 1972 v Bratislave. Po štúdiu na gymnáziu smerovali jeho kroky na VŠMU, kde si spravil aj doktorát a dnes pôsobí ako pedagóg. Počas štúdia spoznal svoju životú lásku - manželku Janku, ktorá je tiež herečkou. 

Dvojica sa začala stretávať niekedy v roku 2005. Pár dní pred Valentínom 2007 sa zasnúbili, o rok neskôr bola svadba. Sympatická blondínka porodila hercovi dcéry Emku a Hanku.

Marek Majeský s manželkou Jankou a dcérkmi.
Zobraziť galériu (5)
Marek Majeský s manželkou Jankou a dcérkmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Majeský je už pár rokov na voľnej nohe. Vďaka tomu ho fanúšikovia môžu vidieť účinkovať v rôznych divadlách a predstaveniach.

Čo sa týka účinkovania vo filmoch, za zmienku určite stoja počiny Vadí nevadí, Bathory, Kandidát, Šťastný nový rok, Casino.sk, či Amnestie. Výrazné zastúpenie však má i v slovenských seriáloch  Ordinácia v ružovej záhrade, Búrlivé víno, Milenky, Prázdniny, Bola raz jedna škola, Červené pásky, či Horná Dolná.

Galéria: Marek Majeský vo filmoch a seriáloch
Marek Majeský ako farár v seriáli Horná Dolná.
Zobraziť galériu (5)
Marek Majeský ako farár v seriáli Horná Dolná.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

 

Viac o téme: Marek Majeský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu