Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi rockera zbožňovali mnohé: On už viac ako 30 rokov miluje iba túto ženu!

Jon Bon Jovi Zobraziť galériu (6)
Jon Bon Jovi (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Namiesto škandálov príkladné manželstvo! Spevák Jon Bon Jovi (57) mal davy fanúšičok. Sláva mu však hlavu nepomotala a dlhoročný vzťah so stredoškolskou láskou pretrváva roky. Ako vyzerá žena, ktorej patrí srdce dnešného oslávenca?

Jon Bon Jovi, vlastným menom John Francis Bongiovi, Jr., sa narodil 2. marca 1962. Jeho rodičia boli príslušníkmi vojenského námorníctva USA a okrem nehho mali ďalších dvoch synov. Zaujímavé je, že jeho otec mal údajne slovenských predkov. 

Väčšinu puberty sa Bon Jovi popri škole venoval aj hudobným aktivitám. Ako 16-ročný začal vystupovať v rôznych kluboch. Sen o tom, aby sa stal rockovou hviezdou sa mu začal plniť, keď vyhral v rozhlasovej súťaži začínajúcich hudobníkov. V roku 1983 vznikla kapela Bon Jovi, ktorá pôsobí dodnes. 

Jon Bon Jovi
Zobraziť galériu (6)

Jon Bon Jovi
Zobraziť galériu (6)

Hoci hudobníci aj samotný spevák mali milióny fanúšičiek, on sa škandálom vyhýbal. Jeho súkromie môže byť pre mnohých dokonca príkadom. Bon Jovi sa v roku 1989 tajne zosobášil so svojou stredoškolskou láskou Dorotheou Hurley. Svadba sa konala v Las Vegas a podľa medializovaných informácií nemali zaľúbenci ani prstene. 

Dôkazom ich lásky sú štyri ratolesti - dcéra a traja synovia. A teda aj krásnych čoskoro už 30 rokov manželstva. 

Jon Bon Jovi s manželkou Dorotheou.
Zobraziť galériu (6)
Jon Bon Jovi s manželkou Dorotheou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jon Bon Jovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu