Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Victorie Beckham predtým, než sa stala slávnou: Za 24 rokov sa totálne zmenila!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Po rozpade Spice Girls sa z Victorie Beckham stala módna ikona a štvornásobná matka. Všetci ju poznajú ako manželku futbalistu Davida Beckhama a sebavedomú módnu návrhárku, ktorá je podľa mnohých až príliš štíhla. Predtým, než sa stala známou, však Vicky vyzerala úplne inak. A vôbec nebola taká sebaistá ako teraz...

Victoria Beckham dnes oslavuje 44 rokov a môže byť na seba pyšná. Z pohľadu mnohých žien žije rozprávkový život. Stala sa známou vďaka účinkovaniu v mimoriadne populárnej dievčenskej kapele Spice Girls a vydala sa za zbožňovaného futbalistu Davida Beckhama, ktorý sa doteraz na nedostatok obdivovateliek sťažovať nemôže. Po skončení speváckej kariéry sa Vicky začala venovať svojej vášni – móde a napriek tomu, že spočiatku nepôsobila ako rodinný typ, vychováva štyri deti. 

FOTO Victorie Beckham predtým,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram VB)

Victoria vždy pôsobí veľmi sebaisto, ale na svojom sebavedomí musela poriadne popracovať. Ako totiž v minulosti priznala, nikam nezapadala a v škole ju šikanovali. A povýšenecký výraz v časoch Spice Girls bol len maskou. Vyzerala som nevrlo. No nebola som taká! Bola som plachá, nebola som si veľmi istá sama sebou. Musela som si vymyslieť postavu a rozhodla som sa, že budem zazerať na ľudí a špúliť ústa. Moja neistota mi istým spôsobom pomohla vytvoriť takúto postavu. Dnes je to pre mňa prekážka, ktorá sa objaví vždy, keď sa ukážem na verejnosti. Takýmto spôsobom ma sláva ovplyvnila,” vysvetlila bývalá Posh Spice v magazíne Vogue Paris. Je spontánna, s úžasným zmyslom pre humor, skromná a zároveň poháňaná zdravou ambíciou,” opísala všestrannú umelkyňu šéfredaktorka tohto časopisu.  

Victoria Beckham na zábere z roku 1994 - vznikol krátko predtým, než Spice Girls prerazili na hudobnej scéne.
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham na zábere z roku 1994 - vznikol krátko predtým, než Spice Girls prerazili na hudobnej scéne.  (Zdroj: Profimedia)

 „Byť v Spice Girls bolo skvelé, hoci som nikdy nebola najlepšia speváčka alebo tanečnica. Počas pôsobenia som sa ale naučila v skupine veľa vecí, napríklad o osvetlení či kostýmoch. Milujem módu, a je to vec, ktorá ma úprimne zaujíma. Keď sa pozriem na moje minulé ja, spôsob, akým som sa obliekala a správala, bol pravdepodobne znakom mojej neistoty. Teraz sa však cítim sebavedomejšie a nebojím sa starnutia,” povedala pred rokom rodáčka z Harlowu v Essexe pre Elle. 

Ako vidno podľa záberu z roku 1994, Victoria sa poriadne zmenila. Už počas speváckej kariéry pracovala na svojej postave a časom sa dopracovala k výraznej štíhlosti. V priebehu rokov menila imidž a vyskúšala napríklad aj krátky blond zostrih. Neprirodzené implantáty si dala odstrániť po pôrode štvrtého dieťaťa. 

Victoria Beckham
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Spice Girls
Zobraziť galériu (8)
Spice Girls  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu