Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tiborovi Mikušovi niekto v Trnave pokreslil bilbordy

Tibor Mikuš
Tibor Mikuš (Zdroj: SITA)

TRNAVA – Kandidátovi na predsedu Trnavského samosprávneho kraja Tiborovi Mikušovi (NEKA) niekto znehodnotil jeho reklamné plochy. Bilbordy v Trnave má pokreslené, pribudli na nich aj nelichotivé výrazy.

,,Mám pocit, že do nášho regiónu sa vkráda nenávisť a neúcta k druhým. Prebieha volebná kampaň, ktorú som osobne začal až od 1. októbra 2017. Som presvedčený, že dosiahnuté pracovné výsledky sú viac ako propagačná kampaň. Na svoj pracovný životopis a dosiahnuté výsledky som hrdý,“ reagoval na poškodené reklamné plochy Mikuš. Koľko bilbordov mu niekto ,,upravil“, Mikuš nespresnil.

Bilbordy v Trnave majú spomedzi kandidátov na župana len Mikuš a Jozef Viskupič (OĽaNO, SaS, KDH, OKS, Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska), v južnej časti kraja rozbehli kampaň aj József Berényi (SMK – MKP) a Konrád Rigó (Most – Híd). Jaroslava Cehlárika (NEKA) a Máriusa Nováka (Nový parlament) zatiaľ na reklamných plochách príliš nevidieť.

Voľby do vyšších územných celkov budú 4. novembra. Poslanci NR SR na jar schválili novelu zákona o podmienkach výkonu volebného práva, ktorá stanovuje jednokolovú voľbu predsedov samosprávnych krajov. To znamená, že predsedom samosprávneho kraja sa stane ten z kandidátov, ktorý získa najviac platných hlasov.

Viac o téme: Tibor Mikuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu