Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tragédia sa zmenila na niečo krásne: Mužovi sa roky po smrti narodila dcérka

Krásny pohľad Zobraziť galériu (2)
Krásny pohľad (Zdroj: NYPD)

NEW YORK - Viac ako dva a pol roka po smrti sa newyorskému policajtovi, ktorého zavraždili počas služby, narodila dcéra. Jeho manželka si totiž nechala v deň mužovho úmrtia zmraziť jeho spermie a neskôr ich použila na umelé oplodnenie, informovala agentúra AFP.

Krásna mamička (36) porodila za dvadsať minút: Vďačí za to tejto veci

Policajt WenJian Liu bol zastrelený pri výkone služby v New Yorku v decembri roku 2014. V deň jeho smrti požiadala jeho manželka Sanny Liuová lekára, aby zmrazili jeho spermie s ohľadom na to, že s manželom plánovali mať deti.

"Po umelom oplodnení som otehotnela a jednému z priateľov som povedala: 'Bude to dievčatko.'," uviedla Liuová, ktorá v utorok skutočne porodila dcéru Angelinu. Fotografia, ktorú zverejnila newyorská polícia, ukazuje čerstvú matku s novonarodeným dievčatkom v čiapke newyorskej polície.

FOTO Tragédia sa zmenila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: NYPD)

Zosnulý policajt mal 32 rokov a strážcom zákona bol sedem rokov, keď ho spolu s jeho kolegom Rafaelom Ramosom v policajnom vozidle zastrelil útočník, ktorý následne spáchal samovraždu. Vražda policajtov vtedy v USA vyvolala veľkú pozornosť, vyjadroval sa k nej aj vtedajší prezident Barack Obama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu