Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Bývajte vo vlastnom výhodnejšie so stabilnou hypotékou 0,49 %

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Nový Ružinov)

Developer novej bratislavskej štvrte Nový Ružinov prichádza s exkluzívnou ponukou Stabilnej hypotéky 0,49 % na 3 roky alebo iných výhod pre záujemcov o bývanie. Stabilná hypotéka 0,49 % zvýši dostupnosť nehnuteľností pre kupujúcich a umožní im bývať výhodnejšie v lukratívnej štvrti, kde je radosť žiť.

V bratislavskom Ružinove už od roku 2015 vzniká nová mestská štvrť s názvom Nový Ružinov. Obyvateľom ponúka kvalitný mestský život s bohatou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta. Nový Ružinov je jedným z pilotných projektov východného rozvoja Bratislavy a za jeho realizáciou stojí developerská spoločnosť CZ Slovakia, a.s.

Bývajte vo vlastnom výhodnejšie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Ružinov)

Nový Ružinov sa môže pochváliť nadčasovou architektúrou, rozsiahlymi vnútroblokovými parkmi a v najnovšej etape aj materskou škôlkou. Pri jeho návšteve je cítiť, že developer kladie dôraz na kvalitnú výstavbu a rodinnú atmosféru projektu.

Developera sme sa opýtali niekoľko otázok o jeho novom produkte Stabilná hypotéka 0,49 % na 3 roky alebo iné výhody.

Bývajte vo vlastnom výhodnejšie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Ružinov)

Záujem o novostavby v posledných mesiacoch klesá v celej Bratislave. Ako je to v Novom Ružinove?

Znižovanie dopytu sme začali sledovať od novembra minulého roka, kedy úrokové sadzby hypotekárnych úverov začali atakovať 4 %. Vlastné bývanie sa tým stáva stále menej dostupné pre veľkú časť potenciálnych kupujúcich, ktorí okrem zvýšených mesačných splátok musia rátať aj s vyššími výdavkami v domácnosti kvôli inflácii.

Ako chcete kupujúcim pomôcť?

Naším cieľom je vychádzať v ústrety klientom, a preto prichádzame s ponukou stabilnej hypotéky 0,49 % na 3 roky alebo iných výhod podľa vlastného výberu.

Bývajte vo vlastnom výhodnejšie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Ružinov)

Koľko vďaka stabilnej hypotéke 0,49 % ušetria kupujúci?

Len pre porovnanie, mesačná splátka hypotéky na sumu 200.000 EUR s 30-ročnou splatnosťou pri očakávanej úrokovej sadzbe 5 %, je 1074 EUR, čo je o 480 EUR viac, ako by klient zaplatil pri úrokovej sadzbe 0,49 %. My garantujeme pokrytie tohto rozdielu na obdobie 36 mesiacov od načerpania hypotéky a bývanie vo vlastnej novostavbe už v druhej polovici roka 2024.

Rozdiel kompenzujete mesačne alebo ponúkate iné výhody?

Náš hypotekárny poradca zabezpečí najlepšie možné podmienky pre hypotekárny úver. Následne po čerpaní úveru budeme klientovi mesačne po dobu 36 mesiacov vyplácať rozdiel,  ktorý vzniká výpočtom 80 % z celkovej kúpnej ceny nehnuteľnosti so splatnosťou na obdobie 30 rokov a maximálnou úrokovou sadzbou 5 %. Tento benefit vyjadrený v absolútnej hodnote si však klient môže uplatniť aj v inej forme, čím zabezpečíme rovnaké výhody pre všetkých kupujúcich.

www.novyruzinov.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu