Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Hľadáte darček na poslednú chvíľu? Podarujte výhru na žreboch Niké!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Niké)

Vianoce sa nezadržateľne blížia a hľadáte, čím potešiť svojich blízkych? Podarujte žreby Niké a urobte svojim blízkym dvojnásobnú radosť.

Ponuka žrebov Niké je bohatá. Vybrať si môžete z rôznych veľkostí, farieb, motívov, cien i možnosti výhier. Riadite sa horoskopmi? Podarujte žreb s identickým názvom podľa znamenia zverokruhu vášho blízkeho. Alebo si hoďte Magickými kockami, ktoré ukrývajú až 35-tisíc eur. A čo tak si splniť sen so žrebom Splnený sen, kde v každom balení je garancia výhry? Pritom niektorí zo žrebov ukrývajú až 200 000 eur! Tým najštedrejším je Ohňostroj šťastia, na ktorom si pri vianočnom stromčeku môžete zotrieť bombastických 500 000 eur! A to sa už oplatí!

Hľadáte darček na poslednú
 (Zdroj: Niké)

Alebo bude pod vašim vianočným stromčekom bohatá nádielka darčekov? Označte pre koho sú určené unikátom – Vianočný darček. Stojí len dve eurá a poslúži vám nielen ako hodnotná, ale možno aj výherná menovka na dary pre vašich blízkych. Priamo na žreb napíšete venovanie, ľahko cezeň prevlečiete stužku z vianočného darčeka a doprajete svojim blízkym dvojnásobnú radosť!

Hľadáte darček na poslednú
 (Zdroj: Niké)

Žreby Niké kúpite vo vybraných Nikinkách, ale aj trafikách či čerpacích staniciach po celom Slovensku.

- reklamná správa -

Viac o téme: Niké
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu