Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sima Magušinová daruje fanúšikom vianočný koncert a aj novú skladbu

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Predpredaj.sk)

Speváčka Sima Magušinová pripravuje pre svojich fanúšikov dvojnásobný vianočný darček. Atmosféru najkrajších sviatkov roka vytvorí Sima s kapelou na mimoriadnom online koncerte, ktorý bude odvysielaný v stredu 22. decembra o 18:00 a fanúšikovia si ho budú môcť pozrieť až do večerných chvíľ sviatku Božieho narodenia 25.12.

Sima zároveň predstavuje úplne novú vianočnú skladbu s názvom Zázračné Vtelenie. Okrem podmanivých tónov harmónia či sláčikového kvarteta a textu, ktorý je inšpirovaný najpodstatnejšími momentami prvých Vianoc, je skladba dotvorená netradičným videoklipom so zábermi od tvorcov populárneho seriálu The Chosen.

„Chceli sme byť v pandemických časoch aspoň na diaľku spojení s našimi fanúšikmi a trošku ich počas sviatkov potešiť. Na našom online koncerte uvidíte celú kapelu a okrem našich vlastných piesní zaznejú aj niektoré koledy,“ hovorí obľúbená speváčka o koncerte.

Lístky sú k dispozícii na portáli Predpredaj.sk.

Sima Magušinová daruje fanúšikom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

Pieseň Zázračné Vtelenie som zložila pri pohľade na jednu krásnu ikonu, na ktorej je vyobrazený malý Ježiško a Panna Mária,“ vysvetľuje Sima pôvod svojej novej vianočnej skladby. „Obsah piesne je o tom, o čom je pre mňa podstata Vianoc. Do skladby som chcela vložiť radosť z narodenia Pána, ale aj to, ako si Boh vyberá každého jedného z nás, aby sa v ňom mohol narodiť a prebývať.“

Videoklip k Zázračnému vteleniu je popretkávaný so zábermi z pilotnej časti seriálu The Chosen, ktorá je nazvaná The Shepherd – A story of the first Christmas.

Skladbu okrem spevu a textu Simy Magušinovej tvorí aj harmónium v podaní Daniela Špinera a sláčikové kvarteto v zložení Maroš Didi (1. husle), Katarína Bírošová (2. husle), Anton Pohančeník (viola) a Zoltán Rácz (violončelo). Aranžmány pre kvarteto napísal Adrián Harvan a mix nesie podpis Randyho Genpu z Basem3nt Studio.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu