Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Štefan Štec a jeho Fajta idú na turné! Zahrajú hity aj unikátne novinky

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Michal Zahornacký)

Štefan Štec a Fajta pripravujú program na letné turné, na ktoré ich fanúšikovia už netrpezlivo čakajú. Zaznejú hity Urvala sia struna, Báči Jašov, Idu sobi a Oj, Maryčko na Vás, ale aj jedinečná rusínska verzia skladby Jany Kirschner Láska neumiera či novinka, ktorú Štefan spieva s Petrom Bičom. Fanúšikov čaká neopakovateľná atmosféra koncertov pod holým nebom. Prvý z nich bude 23. júla v Košiciach.

Po tom, ako pandémia riadne skomplikovala plány celej umeleckej obci, sa konečne hudobníci opatrne tešia na leto. Aj Štefan Štec a jeho Fajta sa rozhodli pre koncerty pod holým nebom. Na nádvoriach hradov, v amfiteátroch a v záhradách si jeho fanúšikovia môžu dokonale užiť skvelú atmosféru.

Živé hranie mi veľmi chýbalo. Ale keďže počas koncertov mi zas chýba rodina, snažil som sa pandémiu  využiť a venovať sa mojim najbližším. Teraz sa už zase neviem dočkať koncertovania. Poviem pravdu, že je mi úplne jedno, kde budeme hrať. Chcel by som si zaspievať  od najmenšej dedinky, po veľké mestá, všade tam, kde majú radi našu tvorbu!“ vraví Štefan Štec.

Štefan Štec a jeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Michal Zahornacký)

V rámci letného turné Štefan Štec a Fajta navštívia 6 slovenských miest - Košice, Kežmarok, Trnavu, Banskú Štiavnicu, Hlohovec a Trenčín. Zaspievajú hity ako Urvala sia struna, Báči Jašov, Idu sobi či Oj, Maryčko, no aj úplné novinky. 

Budeme pokračovať v tom, čo sme rozbehli, no pre  pandémiu nedokončili. Stále chceme hrať hlavne skladby z nášho ostatného CD, no pripravujeme aj nové piesne. Plánujeme napríklad zaradiť rusínsku verziu skladby Láska neumiera od Jany Kirschner. Tiež sa teším, že čoskoro vyjde staronová skladba v spolupráci s Petrom Bičom,dodáva Štefan Štec. 

Štefan Štec a jeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Michal Zahornacký)

Letné koncerty Štefana a jeho kapely štartujú v Košiciach. Lístky na koncerty si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk.

ŠTEFAN ŠTEC & FAJTA LETNÉ KONCERTY 2021

23.07.2021 Košice, Park Kunsthalle

01.08.2021 Kežmarok, Nádvorie kežmarského hradu

06.08.2021 Trnava, Nádvorie

21.08.2021 Banská Štiavnica, Amfiteáter

29.08.2021 Hlohovec, Amfiteáter Pánska záhrada

10.09.2021 Trenčín, Amfiteáter Trenčiansky hrad

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu