Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ponáhľajte sa! Chcete predsa, aby sa ročná zásoba vitamínu D zadarmo ušla aj vám

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: NaturaMed)

Na prelome rokov sme vás informovali o kampani, ktorá strhla lavínu záujmu – a to nie len mediálneho. Spoločnosť vyrábajúca výživové doplnky sa rozhodla pre nevídanú formu solidarity.

Aktuálne sa o vitamíne D, ktorý podporuje imunitu hovorí čoraz viac. Záujem oň celosvetovo rastie. Trh na to okamžite zareagoval.

Reakcia jedného z výrobcov je však na miestne pomery dosť nezvyčajná. Napriek tomu, že sa vitamín D stal predajným artiklom číslo 1, spoločnosť NaturaMed s nórskymi koreňmi sa rozhodla podniknúť neuveriteľný krok.

Sme na trhu už pätnásty rok a darí sa nám. Získali sme pozíciu absolútneho lídra v predaji omega – 3 mastných kyselín v Česku a na Slovensku. Za tento úspech sme našim zákazníkom vďační a cítime voči spoločnosti určitý morálny záväzok za tento úspech. Preto sme sa v týchto náročných časoch rozhodli podať ľuďom pomocnú ruku a do každej domácnosti na Slovensku darovať ročné balenie vitamínu D zadarmo.“ Hovorí riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Ponáhľajte sa! Chcete predsa,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: NaturaMed)

Kamióny plné vitamínu D

Možno neuniklo vašej pozornosti, že aj na Slovensko mieria obrovské dodávky vitamínu D z Nórska. Napriek tomu sa zásoby v skladoch rýchlo míňajú. Už tri mesiace sa spoločnosť NaturaMed snaží pokryť vlnu záujmu „...ktorú sme iba tušili. Ale až taký záujem sme nečakali. Máme z toho veľkú radosť. Iba sme museli navýšiť personálne kapacity, aby sme obrovský záujem dokázali pokryť. Je evidentné, že informovanosť o dôležitosti vitamínu D na podporu imunity u ľudí naozaj vzrástla.“ Vysvetľuje riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Každá slovenská rodina

Záväzkom spoločnosti NaturaMed je dodať každej rodine na Slovensku vitamín D zadarmo. Domácnosti sa na tejto dodávke podieľajú iba poštovným vo výške 1, 95 €. V porovnaní s hodnotou ročného balenia je to zanedbateľná čiastka. Balenie vitamínu D dorazí priamo do vašej poštovej schránky. Balíčky sú prispôsobené úzkym otvorom v schránkach. Ľudia sa preto nemusia obávať kontaktu na pošte. NaturaMed zároveň dodržiava všetky hygienické predpisy, príjemcovia sa teda nemusia vôbec ničoho obávať.

Ponáhľajte sa! Chcete predsa,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: NaturaMed)

Vysoká kvalita celkom zadarmo

Podozrievavosť ľudí k tomu, čo je zadarmo, je v našej spoločnosti hlboko zakorenená. „Článok som si prečítal trikrát. Bál som sa, že ponuka nie je pravdivá.“ Hovorí Jakub Šigut zo Znojma. Objednal si ročnú zásobu vitamínu D zadarmo pre celú svoju rodinu. „Chcel som posilniť našu spoločnú imunitu,“ dodáva s radosťou, pretože objednaná zásielka dorazila v poriadku a nemá voči spoločnosti žiadne ďalšie záväzky.

Obavy ľudí sa týkajú aj kvality produktu. Je to ďalšia zbytočná obava. Všetky produkty spoločnosti sú pod drobnohľadom štátnych laboratórií.

Keď sa k vám správa o rozdávaní vitamínu D dostala až teraz, nezúfajte – avšak, ani neváhajte. Stačí kliknúť sem. Objednanie ročnej zásoby vitamínu D vám online zaberie menej ako jednu minútu.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu