Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Letom so stretom na Aerofeste

Aerofest PR článok Zobraziť galériu (5)
Aerofest (Zdroj: Aerofest)

Fanúšikovia letectva a adrenalínu sa tohto roku budú mať opäť na čo tešiť. Interaktívne letecké múzeum Hangár X oslávi tento rok svoje tretie narodeniny a to vo veľkom štýle. Aj tento rok sa návštevníci môžu tešiť na program nabitý nekončiacou zábavou.

Trenčianske letisko je známe aj vďaka modernému leteckému múzeu. To od roku 2017 prilákalo k svojím bránam tisícky návštevníkov. Pýšiť sa môže najmä svojou zbierkou plne funkčných, československých lietadiel. 10 členná letka, medzi ktorými nájdete velikánov ako Zlín-526 alebo L-410 Turbolet sú dôvodom návštev z celého sveta. 

Aerofest
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Aerofest)

Tretie výročie svojho fungovania sa v Hangáre X rozhodli osláviť vo veľkom štýle prostredníctvom festivalu AEROFEST by HANGÁR X. Môžete sa tešiť na bohatý sprievodný program, v ktorom uvidíte známe tváre z televízie ako herci zo seriálu Oteckovia alebo Paci Pac. O hudobnú stránku festivalu Aerofest sa postarajú HEX, LE PAYACO, HUDBA Z MARSU, gitarová, bigbítová skupina The Players a DJ Lieskovský. Keby vám náhodou pri tanci vyhladlo, počas celého festivalu sa v areáli budú nachádzať aj stánky Food Festivalu

Aerofest
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Aerofest)

Aerofest
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Aerofest)

Dych zatajíte pri napínavej leteckej šou alebo počas jazdy na obrnenom transportéri. 

Okrem sprievodného programu sa však môžete tešiť na veľkú udalosť. Krst nového člena do zbierky, legendárne lietadlo L-200 Morava. Ak budete mať chuť prežiť atmosféru leteckého múzea naplno, môžete si skúsiť pilotovať vlastné lietadlo v leteckom simulátore alebo sledovať priebeh dňa z vtáčej perspektívy vďaka možnosti vyhliadkového letu po okolí. Tak čo, vidíme sa 23.5. v Trenčíne na Aerofest by Hangár X?

Aerofest
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Aerofest)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu