Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Česká miss: Bez tohto do posilky nevkročím!

Nikol Švantnerová PR článok Zobraziť galériu (3)
Nikol Švantnerová (Zdroj: Nikol Švantnerová)

Denne vo fitku maká na svojej dokonalej postavičke - a vypláca sa jej to. Jej sexi fotky na Instagrame obdivujú desiatky tisíc ľudí. Čo jej však cvičenie spríjemňuje? Bývalá česká miss prezradila, na akého pomocníka v posilke nedá dopustiť.

Nikol Švantnerová je známa ako veľká fanúšička fitnesu, ale aj hudby. Bývalá kráľovná krásy našich severozápadných susedov začínala šoubiznisovú kariéru ako modelka a v roku 2015 vyhrala súťaž Česká Miss.

Nikol Švantnerová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nikol Švantnerová)

Krátko nato vymenila modeling za Instagram, dnes je z nej vplyvná influencerka so státisícami fanúšikov na Instagrame. Pri pohľade na jej dokonalé telo a pôsobivé črty nie je nič prekvapivé, že hltajú každú jej fotku.

26-ročná kráska sa nijako netají tým, že dokonalý vzhľad jej nespadol z neba. Sú za ním hodiny driny vo fitku, ktoré navštevuje pravidelne niekoľkokrát do týždňa. Teraz však prezradila, čo jej túto činnosť pravidelne spríjemňuje. Ako veľká fanúšička hudby nedá Nikol dopustiť na kvalitné a štýlové slúchadlá. Zamilovala si horúcu novinku - FreeBuds 3 od Huawei.

Nikol Švantnerová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nikol Švantnerová)

“Bez hudby si neviem predstaviť žiadny tréning. Samozrejme, slúchadlá v dnešnej dobe musia byť bezdrôtové. Na týchto je super, že vôbec netlačia v ušiach a ich zvuk je naozaj perfektný, lebo dokážu potlačiť okolitý hluk ako pri hudbe, tak aj keď s niekým volám,” pochvaľuje si kráska.

“Najmä pri cvičení oceňujem, že sedia hlbšie v ušiach, takže sa nemusím báť, že mi vypadnú. Sú štýlové a majú šikovný obal, v ktorom ich aj nabijem. Bez nich do fitka už ani nevkročím,” uzatvára Nikol.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu