Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

O novú bratislavskú vilovú štvrť je veľký záujem: Ponuka sa rozrástla

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ahoj Briežky)

BRATISLAVA – Predaj projektu stavebných pozemkov pod bratislavskými mestskými lesmi s výhľadom na hlavné mesto prekonal očakávania. Od konca mája našlo nových majiteľov už viac ako polovica z pôvodne ponúkaných 22 pozemkov. Developer projektu Ahoj Briežky, spoločnosť ROVENA SK, preto na konci októbra rozšíril ponuku o ďalších 6 pozemkov.

Pozemky sa nachádzajú v lokalite Ahoj medzi Kolibou a račianskymi vinohradmi. „Ponuka pozemkov v širšom centre Bratislavy zaplnila medzeru v ponuke bratislavských realít. Záujem o pozemky prekonal naše očakávania. Ukazuje sa, že dopyt v segmente stavebných pozemkov je rovnako silný ako pri bytovom segmente,“ uvádza konateľ spoločnosti ROVENA SK Michal Bojsza.

Pozemky na trhu sú raritou

V širšom centre Bratislavy sa v posledných rokoch neobjavil žiadny podobný realitný projekt, pozemky nad Bratislavou sú preto pre rodiny atraktívnou voľbou. Zaujmú nielen svojím výhľadom a blízkosťou centra mesta, ale tiež blízkosťou lesoparku či turistických a cyklistických trás Malých Karpát. Aj preto je o ne veľký záujem. „Po nevyhnutných úpravách sa nám podarilo doplniť ponuku o ďalších šesť pozemkov,“ hovorí M. Bojsza. Na Ahoji sa tak nachádza už 28 stavebných pozemkov pripravených na okamžitú výstavbu pre tých, ktorí preferujú kľudnú a bezpečnú lokalitu s výhľadom na mesto. Developer zabezpečil k pozemkom aj kompletnú infraštruktúru pre výstavbu individuálnych projektov rodinných domov, takže s výstavbou môžu klienti začať už na ďalší rok. Pozemky sa ponúkajú v rôznych výmerách od 591 m2 do 957 m2, z čoho sa odvíja aj cena pozemkov.

O novú bratislavskú vilovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ahoj Briežky)

Ceny zodpovedajú lokalite

„Ceny sa začínajú už od 289-tisíc eur vrátane DPH. Výhľad na panorámu mesta, možnosti športovania, prechádzok v lese s deťmi či so psíkom, sú prednosťami, ktoré zaraďujú náš projekt medzi najvyhľadávanejšie a najžiadanejšie miesta na bývanie v Bratislave, o čom svedčí aj doterajší úspešný predaj. Kvalita života v tejto lokalite je určite jedna z najvyšších v hlavnom meste,“ uvádza M. Bojsza. Záujemcovia o pozemok sa môžu informovať v Centre realít na Vajnorskej 98/A v Bratislave a na webovej stránke projektu www.ahojbriezky.sk.

O novú bratislavskú vilovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ahoj Briežky)

- reklamná správa -

Viac o téme: RealityDevelopmentBratislavaAhoj BriežkyStavebné pozemkyPozemky Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu