Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V júli sa s nami zabavíte na festivaloch, v kluboch, v divadle a aj na športoviskách. Stačí si vybrať

PR článok Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: PR)

Leto už nie je len o veľkých festivaloch, na svoje si prídu aj milovníci komornejších klubových podujatí alebo divadelných predstavení. Ponuka na tento týždeň je naozaj pestrá, môžete sa ísť zabaviť na hudobný festival, pozrieť si preteky silných áut, oddýchnuť si v divadle alebo zájsť na prehliadku hradu, či futbalový zápas. A samozrejme myslíme aj na tých najmenších. Stačí si vybrať a vyraziť za zážitkom.

Celú ponuku zaujímavých koncertov, divadelných predstavení a športový podujatí nájdete na 

V júli sa s
 (Zdroj: prepredaj)

Oslávte 18. narodeniny festivalu Žákovic Open

Najobľúbenejší malý a rodinný festival Žákovic Open oslavuje 18-ku a vy pri tom nemôžete chýbať! Svoju dospelosť v prekrásnom prostredí Bošáckej doliny oslávi od 20. a 21. júla.

Do Trenčianskych Bohuslavíc mu prídu zagratulovať Jana KirschnerIvan MládekVEC s kapelou, JelenPara a samozrejme domovská kapela HEX. K tradične úžasnej atmosfére aj tento rok prispejú atrakcie ako stanová dedinka EXTRA umiestnená hneď vedľa pódia, chillout zóna a kultový futbalový turnaj hudobníkov s návštevníkmi. Nenechajte si ujsť výnimočný festival, na ktorom zažijete také prepojenie muzikantov s fanúšikmi, ako nikde inde!

CHCEM LÍSTKY

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

Burácanie motorov a rockových kapiel zažijete na OFFROAD CAMPE!

OFFORAD CAMP FESTIVAL je rockový festival spojený s offroadovým zrazom. Návštevníkov čaká nádielka rockovej hudby v podaní kapiel ako Karpina, Arzén alebo Hoten Toten a offroadová show – exhibičná jazda Jaroslava Katriňáka, offroad race, offroad trial, demolition derby, ukážka zásahu vyslobodzovacej služby PMP TRUCK, jazdy na terénnych Seagway pre verejnosť a mnoho ďalších.

CHCEM LÍSTOK  

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

Kanaďania Cancer Bats sa predstavia v kluboch v Košiciach aj v Bratislave

Kanadská hard coreová kapela Cancer Bats príde predstaviť svoj aktuálny album „The Spark That Moves“ 19. júla do bratislavského Randal clubu. Určite si nenechajte ujsť ich energické vystúpenie.

CHCEM LÍSTKY DO BRATISLAVY

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

Nevšedné podujatia môžete zažiť počas tohto víkendu aj na niektorých slovenských hradoch.

Od 20. do 22.7. môžete na Šarišskom hrade navštíviť festival Filmová noc na hrade. Okrem kvalitných filmov roztriedených do 10 sekcií si návštevníci užijú prítomnosť slovenského filmového velikána Dušana Hanáka či ambasádora súťažnej sekcie režiséra, scenáristu a producenta Petra Kerekeša.

Počas dňa sa Šarišský hrad premieňa na oázu kultúry prostredníctvom sprievodného programu ako sú divadlá, workshopy, „Síkrit kino”, čítanie pre deti, škola fotografie pre najmenších či dávka hudby, ktorú prinesú kapely Parrots of Madness, Chalani z chatrče či Chiki liki tua.

CHCEM LÍSTOK

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

Takisto na hrade Strečno bude o zábavu postarané. Zažite 21.7. veľkolepú prehliadku hradu Strečno v nočnej atmosfére a s mimoriadnym programom.
Osobnosťou tohtoročných nočných prehliadok je jedna z majiteliek hradu Strečno, Barbora Celjská. Jej život v krátkych humorných scénkach priblíži Skupina historického šermu Wagus a na nádvorí hradu vo svetelnej šou kráľovná Barbora ožije vďaka modernej technológii svetla a pohybu. Súčasťou prehliadky bude aj ohňová šou, vystúpenie improvizačného divadla Kapor na scéne, či minikoncert v kaplnke.

CHCEM LÍSTOK

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

V Banskej Bystrici to bude o dobrej literatúre, hudbe a divadle. 

Tretí ročník festivalu 7 dní – 7 nocí prinesie napríklad vystúpenie Kuba Ursínyho & Teatro Fatal, divadlo Potôň sa predstaví s hrou Americký cisár alebo sa môžete ísť pozrieť na koncert Bad Karma Boy či Archívneho chlapca.

CHCEM LÍSTOK

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

Aj vaše deti majú radi Mira Jaroša?

Doprajte im skvelý zážitok a vezmite ich na koncert, kde si spolu s Mirom Jarošom zaspievajú jeho najväčšie hity v krásnom prostredí Zemplínskej Šíravy.

CHCEM LÍSTOK

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

A čo tak plavba loďou spojená s vystúpením detských hviezd Paci Paci?

Kamaráti, poďte s nami na parádny prázdninový výlet spojený s koncertom PACI PAC. Počas hodinovej plavby loďou na Dunaji si spolu zatancujeme a zaspievame naše pesničky. Už sa na vás tešíme!

CHCEM LÍSTOK

V júli sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa - 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu