Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Daniel Craig a Channing Tatum sa zmenili na nepoznanie!

Logan Lucky PR článok Zobraziť galériu (21)
Logan Lucky

Koniec augusta prináša do kín bláznivú a uletenú komédiu s hviezdnym hereckým obsadením! Ak ste fanúšikmi Dannyho trilógie, prípadne filmu Magic Mike: Bez nohavíc, určite si nenechajte ujsť Channinga Tatuma a Daniela Craiga v úplne iných úlohách, na akých ste boli doteraz u nich zvyknutí. Sexi fešáci sa predstavia v rolách zlodejov z vidieka.

Zábavná, bláznivá, veselá, svieža, nákazlivá, ale aj príjemná a takmer dojemná komédia plná humoru  i života. Takto v skratke opisujú nový film Stevena Soderbergha s názvom LOGAN LUCKY prvé ohlasy a recenzie zahraničných médií. Medzi nimi sú Variety, The Guardian, Empire, The Hollywood Reporter, IndieWire, ScreenDaily a ďalšie.

Elegantní zlodeji z úspešnej Dannyho 11, 12 a 13 mali štýl, vkus, sexappeal, dobre padnúce obleky a technické vychytávky. Táto partička zlodejov je zložená z ošumelých „vidlákov“ s dlhším vedením. Jeden z nich dokonca nemá ruku, no napriek tomu majú nápad a plán, ako ukradnúť naozaj veľký balík peňazí. Bláznivú komédiu LOGAN LUCKY natočil režisér Steven Soderbergh ako vlastnú anti-verziu k svojej slávnej „Dannyho zlodejskej trilógii“. Zlodejov zapletených do veľmi dobre premyslenej lúpeže počas veľkého automobilového závodu NASCAR hrajú Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Hillary Swank a Katherine Waterston.

Logan Lucky
Zobraziť galériu (21)

Bratia Loganovci (Channing Tatum a Adam Driver) žijú v úplnom zapadákove. Nemajú peniaze, nemajú prácu a na krku majú rodinnú tradíciu smoliarov a „looserov“, ktorá sa s nimi vlečie už takmer sto rokov. Meno Logan je v tomto kraji synonymom prehry. Jimmy Logan sa rozhodne konečne zatočiť kolesom šťastia a ukradnúť 14 miliónov dolárov počas najväčšieho a najslávnejšieho automobilového závodu v Amerike. To je slušná suma peňazí, a preto potrebuje do partie svojho brata s jednou rukou, no zároveň musí dostať z väzenia miestneho odborníka na lúpeže každého druhu, Joea Banga (Daniel Craig) a zohnať ďalších pomocníkov...

Logan Lucky
Zobraziť galériu (21)

Uletenú komédiu LOGAN LUCKY si môžete pozrieť v slovenských kinách od 31. 8. 2017!

- Reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu