Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prvá filmová úloha mu dala zabrať

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Film Čiara bude mať v kinách CINEMAX premiéru 3.augusta.Tešiť sa môžeme na bravúrny výkon Tomáša Maštalíra.

Kým doteraz mohli diváci poznať Tomáša Maštalíra len z divadla či z niekoľkých slovenských seriálov, už 3. augusta sa im predstaví v novom trileri Čiara, kde sa premiérovo zhostil hlavnej úlohy. Známy slovenský herec sa vo svojom prvom kinofilme predstaví v úlohe drsného mafiánskeho bossa, ktorý napriek svojmu spôsobu života odmieta prekročiť svoje morálne hranice. Paradoxne, práve to ho privedie do problémov...

Ústredná postava, ktorá divákov láka do kina aj z plagátu filmu, však sľubuje viac ako len drsný pohľad. Svoje herecké nadanie ukáže nielen pri emočne vypätých scénach, ale problémy mu nerobili ani akčné scény, ktoré zvládol bez najmenšieho zaváhania. Aj diváci na karloveskom filmovom festivale oceňovali momenty, kedy dokázal hravo preskočiť cez plot či vydržať náročné scény vo vode aj pod vodou. A aby toho nebolo málo, predviedol sa aj ako zdatný spevák, keď spolu s Andym Hrycom zaspievali pieseň Hej sokoly!, ktorá v prevedení IMT Smile a Ondreja Kandráča už niekoľko týždňov kraľuje v slovenskom éteri.

O tom, že Tomáš Maštalír je naozaj všestranne nadaný, svedčia aj vyjadrenia Petra Bebjaka a producentky Wandy Adamík Hrycovej, ktorí sú s jeho hereckými výkonmi nadmieru spokojní. „Tomáš sa hlavnej úlohy zhostil bravúrne a skvele stvárnil všetky polohy, v ktorých sa jeho postava predstaví – či už obávaného vodcu partie, vášnivého manžela alebo milujúceho otca. Myslím, že pri obsadení hlavnej úlohy sme nemohli trafiť lepšie,“ hovorí Wanda.

O ich slovách sa môžu diváci presvedčiť už 3. augusta, kedy film príde do kín CINEMAX. Okrem Maštalíra sa môžu tešiť aj na Emíliu Vášáryovú, Zuzanu Fialovú či Andyho Hryca, ale aj množstvo ďalších výborných slovenských a ukrajinských hercov. Lístky si môžu diváci kúpiť už teraz na www.cine-max.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu