Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodičia detí na FOTO o kauze resocializačného zariadenia: Čistý deň je v tom nevinne

Rodičia detí z galantského zariadenia Čistý deň. Zobraziť galériu (2)
Rodičia detí z galantského zariadenia Čistý deň. (Zdroj: Facebook/Furinko Furi Furuglas)

GALANTA – Kauza okolo resocializačného zariadenia v Galante je stále zamotanejšia. Najnovšie sa k veci rozhodli vyjadriť aj rodičia detí, ktoré sa v zariadení Čistý deň ocitli na terapii. Ich pohľad na vec vás možno prekvapí.

Po niekoľkých medializovaných spovediach obetí údajného zneužitia či násilia v resocializačnom centre by už len málokto zapochyboval, že všetko mohlo byť aj inak. Štrnásťročnú Natáliu mal podľa prvých správ znásilniť jeden z terapeutov, zariadenie Čistý deň však takýto scenár popiera.

Svedectvo bývalého klienta resocializačného zariadenia: Boli ako sekta, keď chceli sex, mali ho

Ku kauze sa najnovšie vyjadrili aj rodičia detí, ktoré sa dostali do galantského centra kvôli podobnému problému, s akým sem prišla Natália. „My, rodičia, ktorí máme deti v Čistom dni n. o. a vieme, aká je skutočnosť a hlavne vieme, že médiá klamú a vysielajú iba to, čo sa im hodí,“ uviedli rodičia na Facebooku.

„My vieme, aká je pravda a čo sa v skutočnosti deje... Ide tu o vyššie záujmy niektorej politickej strany a zneužíva (ich) na to toto zariadenie... Kŕmia ľudí nezmyslami a burcujú ich proti Čistému dňu a pritom nikto nemyslí na to, že celá táto kauza uškodí jedine tým deťom,“ myslia si rodičia detí.

Rodičia detí na FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Furinko Furi Furuglas)

Viac o téme: GalantaResocializačné zariadenieČistý deň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu